ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική: Τα λόγια κομμάτια, άλλα λόγια δεν θες...

Καιρός για δραστικές αλλαγές

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Άλλη μια αγωνιστική δράση εθνικών ομάδων πέρασε και η κριτική γύρω από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπορεί να αλλάξει, όχι λόγω των κακών αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως για τις αγωνιστικές εμφανίσεις που ήταν και πάλι τραγικές.

Τι να γράψεις και τι να πεις, δεν υπάρχει κάτι νέο, είδαμε δύο παιχνίδια της εθνικής, στα οποία δεν υπήρχε πλάνο, θέληση, πάθος και είδαμε την κατάρρευση με την συντριβή να έρχονται απλώς από συνήθεια.

Με την εικόνα που βγάζει η εθνική, τα λόγια τι να τα κάνεις και όπως λέει και ένα τραγούδι: «Τα λόγια κομμάτια, καπνός οι στιγμές, τα λόγια να μείνουνε λόγια, αλλά λόγια δεν θες...». Όντως πλέον τα λόγια έχουν κουράσει, το ίδιο και οι κριτικές, είναι καιρός για άμεσες και δραστικές αλλαγές από την Ομοσπονδία. Είναι καιρός η ΚΟΠ να αποδείξει ότι θέλει το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ότι βλέπουμε εμεις, το βλέπουν και οι ίδιοι στην Ομοσπονδία. Αντικρίζουμε όλοι μαζί μια εθνική που δεν εμπνέει κανέναν παίκτη να είναι μέρος της και ακόμη αυτοί που πάνε διερωτώνται γιατί είναι εκεί, αφού ίσως δεν εμπνέονται από τους ανθρώπους που έχουν απέναντι τους.

Eπομένως είναι ώρα για δραστικές αλλαγές και αποφάσεις που θα αλλάξουν επιτέλους την κατάσταση στην Εθνική. Η μπάλα εδώ και καιρό έχει πάει στην ΚΟΠ, καιρός να παίξει με αυτή και να πάρει αποφάσεις, δύσκολες μεν, αναγκαίες δε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία από την παρουσία του Γιώργου Κούμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, πριν μερικές μέρες

Εθνική: Μια λαμπάδα στην UEFA

Βάσει των όσων ακούγαμε τους προηγούμενους μήνες ΚΟΠ και Τιμούρ θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι από την τελευταία ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ