ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική: Παίζει… και του Οκκά..

Στην Ομοσπονδία σκέφτονται διάφορα για την εθνική

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που φέρουν τον Μπέν Σιμόν να κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο της εθνικής στο τελευταίο παιγνίδι των προκριματικών κόντρα στο Βέλγιο στις 19 Νοεμβρίου.

Προς το παρόν οι της Ομοσπονδίας κρατούν σιγήν ιχθύος όσον αφορά το μέλλον του Ισραηλινού αλλά και για το πώς θα πορευτούν τόσο στα φιλικά του Μάρτη και Ιούνη όσο κυρίως και στα επίσημα του Nations League που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο του 2020.
Η περίπτωση ν’ ανανεωθεί το συμβόλαιο του μοιάζει απομακρυσμένη, μολονότι το αποτέλεσμα με τους Σκωτσέζους ίσως αν είναι θετικό ν’ αλλάξει τα δεδομένα.

Ακόμη και έτσι, οι της Ομοσπονδίας κάνουν διάφορες σκέψεις ως προς τον διάδοχο του. Μια απ’ αυτές που φαίνεται να συμμερίζονται αρκετοί μες στην ΚΟΠ, είναι και η περίπτωση του Γιάννη Οκκά.

Ο πρώην αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και νυν βοηθός του Σιμόν, πιστεύεται ότι πλέον είναι η στιγμή να του δοθεί η μεγάλη ευκαιρία αφού το μέχρι στιγμής έργο του κρίνεται επιτυχημένο, κυρίως με την εθνική των U17, όπου και προκρίθηκε στο elite round το 2017.

Σε περίπτωση που επικρατήσει η σκέψη για γηγενή προπονητή και όχι απαραίτητα ξένο, τότε του Γιάννη Οκκά θα παίξει πολύ σοβαρά για ν’ αναλάβει το ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή τα επόμενα χρόνια…

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X