ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική Κ17: Φιλική νίκη επί της Βουλγαρίας

Οι νεαροί μας επικράτησαν με 3-0

Φιλική νίκη επί της Βουλγαρίας πέτυχε η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17. Το φιλικό έγινε στο Στάδιο "Τάσος Μάρκου" στο Παραλίμνι και η Κύπρος πήρε τη νίκη με 3-0 από τέρματα που πέτυχαν ο Δημητριανός Τζούλιου στο 38' , ο Αχιλλέας Τουμάζου στο 61' και ο Χαράλαμπος Καττιρτζής στο 78'.

Κύπρος (Κ. Χαραλαμπίδης): Αναστάσιος Πισιήας (77΄ Νικήτας Παπακωνσταντίνου), Ανδρέας Νικολάου (77' Χρίστος Σιημητράς), Γιώργος Σωκράτους (46' Αναστάσιος Γιαννακού), Γιώργος Μικελλίδης, Κωνσταντίνος Πουρσαϊτίδης (66' Ευθύμιος Ευθυμίου), Ανδρέας Κωνσταντίνου (66' Ελευθέριος Ισαάκ), Παναγιώτης Καττιρτζής (77' Πέτρος Πασχάλη), Αχιλλέας Τουμάζος (66' Χρίστος Λουκαϊδής), Ανδρέας Πιριντζιής, Ιωάννης Αβρααμίδης (54' Συμεών Χατζηγεωργίου), Δημητριάνος Τζουλίου (54' Χαράλαμπος Καττιρτζής).

Το φιλικό πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων για τις επίσημες υποχρεώσεις της από την 1η μέχρι τις 7 Νοεμβρίου με αντιπάλους το Γιβραλτάρ και τη Σερβία σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA.

Οι αγώνες θα γίνουν στην Πάφο και η Κύπρος θα παίξει την 1η Νοεμβρίου με το Γιβραλτάρ ("Στέλιος Κυριακίδης. 14:30) και στις 7 Νοεμβρίου με τη Σερβία (Γεροσκήπου, 12:00). Οι πρώτες δύο ομάδες θα προκριθούν στον Elite Round της διοργάνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση