ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική Ελπίδων: Συνεχίζει τις υποχρεώσεις απέναντι στην Αυστρία

Στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Με αντίπαλο την Αυστρία συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων που συμμετέχει στον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο Josko Arena στην πόλη Ριντ και θα αρχίσει στις 19:00.

Η Εθνική μας θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη δύσκολη αποστολή και απέναντι σε μια ομάδα που κυνηγά ακόμη εισιτήριο πρόκρισης για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης είναι πεποισμένος πως μέσα από την μαχητικότητα μπορούμε να γίνουμε διεκδηκητικοί. Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2024, αναμένει από τους διεθνείς μας την καλύτερη αγωνιστική παρουσία που θα δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις για ανάλογο αποτέλεσμα.

Ο σημερινός αγώνας θα είναι ο πέμπτος για την Εθνική μας στον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Τα αποτελέσματα μας στην προκριματική φάση:

Κύπρος - Αυστρία 1-1
Κύπρος - Σλοβενία 0-3
Γαλλία - Κύπρος 9-0
Κύπρος - Βοσνία / Ερζεγοβίνη 1-2

Στην αποστολή για τον αγώνα με την Αυστρία συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ευαγόρας Αντωνίου, Κύπρος Νεοφύτου, Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Ευάγγελος Ανδρέου, Γιάννης Σατσιάς, Στέφανος Κίττος, Στυλιανός Βρόντης, Ανδρέας Δημητρίου, Παναγιώτης Κυριάκου, Γιώργος Νικόλας Αγγελόπουλος, Φώτης Κοτσώνης, Γιώργος Βίκτωρος, Τίτος Προκοπίου, Ανδρέας Ασημένος, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Αντόνιο Φώτη, Γιώργος Οκκάς, Ζάνος Σάββα, Στραχίνια Κέρκεζ, Λύσανδρος Ανδρέας Παπαστυλιανού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Σλοβενία 5 9-5 12
2. Γαλλία 4 15-3 9
3. Αυστρία 4 5-2 7
4. Βοσνία / Ερζεγοβίνη 5 4-10 3
5. Κύπρος 4 2-15 1

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση