ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελπίδες: Νέο ξεκίνημα με δύσκολες αποστολές

Ζήτησε συγκέντρωση και σκληρή δουλειά ο Ανδρονίκου

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε από σήμερα το απόγευμα στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ενόψει των υποχρεώσεων στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Η Κύπρος θα δώσει διαδοχικά δύο εκτός έδρας αγώνες. Στις 6 Σεπτεμβρίου στη Νορβηγία και στις 10 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει ο δεύτερος εκτός έδρας αγώνας με αντίπαλο την Ολλανδία.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου μιλώντας στους διεθνείς μας πριν αρχίσει η προπόνηση, επανέλαβε πως «σε κάθε αγώνα η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στο καλύτερο. Μας περιμένουν δύο δύσκολοι εκτός έδρας αγώνες και στις λίγες ημέρες που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλές παρουσίες.

Μέσα από τη συμμετοχή σας στους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων σας δίνεται η ευκαιρία να προετοιμαστείτε για το μεγάλο βήμα, την Εθνική Ανδρών. Από τη δική σας παρουσία θα εξαρτηθεί, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε την πορεία που ακολούθησαν και άλλα παιδιά με την προώθηση τους στους Άνδρες».

Ο Νίκος Ανδρονίκου στη σημερινή προπόνηση έδωσε βαρύτητα σε θέματα τακτικής και την Τρίτη θα γίνει μια ακόμη προπόνηση στην Παρεκκλησιά. Η αναχώρηση με προορισμό τη Νορβηγία είναι προγραμματισμένη ξημερώματα Τετάρτης.

www.cfa.com.cy

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X