ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
20 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Γιάννος Οκκάς: «Συνεχίζουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με απαιτήσεις»

Οι δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από την Πορτογαλία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο απολογισμός της αποστολής στο Φαρένσε κατέγραψε ήττα με βαρύ σκορ για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής στις δηλώσεις του, στάθηκε στην ποιότητα των Πορτογάλων που δικαιολογεί και την παρουσία τους στην κορυφή του ομίλου μας.

«’Ήταν το δεύτερο στη σειρά παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες με το φαβορί του ομίλου και ο βαθμός δυσκολίας ακόμη μεγαλύτερος απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι η Πορτογαλία. Η προσπάθεια που έγινε σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτική με την κατάληξη του σκορ.

Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι ο αντίπαλος μας, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, έδειξε σήμερα γιατί βρίσκεται τόσο ψηλά», δήλωσε καταρχήν ο Γιάννος Οκκάς και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Αντιμετωπίζοντας τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, τα οποιαδήποτε λάθη σίγουρα στοιχίζουν. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, χωρίς να περιοριστούμε σε παθητικό ρόλο, όσο και να μας ανάγκασαν οι αντίπαλοι μας. Υπάρχουν και τα θετικά μέσα από τέτοια παιχνίδια.

Ο στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της προσπάθειας μας είναι σταθερός και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με απαιτήσεις.

Έρχονται παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας δεν είναι της δυναμικής αλλά και της ποιότητας της Πορτογαλίας και εκτός από τις καλές εμφανίσεις, θέλουμε και βαθμολογικό κέρδος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση