ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βάλεμ: «Θέλω να κάνουμε κάτι καινούργιο»

Οι εντυπώσεις του από το ντεμπούτο του

Την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα, αλλά και την ικανοποίησή του για ορισμένα στοιχεία που έδειξε στο παιχνίδι της η Εθνική, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιόχαν Βάλεμ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από το Μαυροβούνιο: «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από κάποια πράγματα που έδειξε η ομάδα, στον πρώτο μας αγώνα. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Υπάρχει χρόνος. Είχαμε ένα πολύ καλό αντίπαλο σήμερα, με πολλή εμπειρία, σε αντίθεση με εμάς που είμαστε μια νεανική ομάδα. Πρέπει να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Για τις αδυναμίες της Εθνικής: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αδυναμίες μας αυτή τη στιγμή, πρέπει να μιλήσω πρώτα με τους ποδοσφαιριστές. Ξέρω πως προσπάθησαν να κάνουν ότι τους ζήτησα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν η εμπειρία. Οι δικοί μου παίκτες πήραν σήμερα εμπειρίες και τις κρατάμε για τη συνέχεια. Δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ με οδυνηρό τρόπο, αν έμενε το 0-1 θα μπορούσαμε με κάποιες κινήσεις από τον πάγκο να παλέψουμε».

Για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του: «Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες, όχι μόνο από τους νεαρούς. Οι νεαροί έδειξαν πολύ καλή νοοτροπία στις προπονήσεις. Θέλω να κάνουμε κάτι καινούργιο, να δώσουμε ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι ο Λοΐζος, ο Τζιωνής, ο Κάστανος και πολλά άλλα παιδιά. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε κάτι νέο στην ομάδα».

Ο προπονητής του Μαυροβουνίου, Φαρούκ Χατζίμπεγκιτς, από πλευράς του, είπε:

«Kαταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κύπρο για την απόφασή της να ανανεώσει την εθνική με νεαρούς παίχτες.  Έδειξε τι μπορεί να κάνει σε αυτό το γκρουπ. Ήταν πολύ συμπαγής και ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να έχουμε καλή απόδοση. Θεωρώ πως και τα επόμενα παιχνίδια στο θεσμό θα είναι εξίσου δύσκολα όπως το σημερινό».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X