ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποχαιρετά η... παλιά φρουρά!

Μαργκάσα, Παπουλής και Δημητρίου δεν υπολογίζονται στην Εθνική

Η ριζική ανανέωση που παρατηρείται στην Εθνική Κύπρου από τον Γιόχαν Βάλεμ και τους ιθύνοντες της ΚΟΠ με την έναρξη της νέας διοργάνωσης για το Nations League φαίνεται πως φέρνει το τέλος εποχής για τρεις πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, που τίμησαν την φανέλα με το εθνόσημο τα προηγούμενα χρόνια.

Ο λόγος για τους Φώτη Παπουλή, Ρενάτο Μαργκάσα και Τζέισον Δημητρίου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνου Σιαμπουλλή, οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ειδοποιηθεί πως δεν βρίσκονται στα μελλοντικά πλάνα του Γιόχαν Βάλεμ και δεν θα πάρουν ξανά κλήση στην Εθνική.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παπουλής μετράει δύο γκολ σε 12 συμμετοχές, o ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης κανένα γκολ σε 20 συμμετοχές, ενώ ο Τζέισον Δημητρίου διετέλεσε αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί σειρά χρόνων, μετρώντας ένα γκολ σε 51 συμμετοχές με την Κύπρο.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι, μετά από αυτή την εξέλιξη, αφού ο Βέλγος τεχνικός θέλει να δημιουργήσει μια Εθνική ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Κάτι που ήδη γίνεται πράξη στα παιχνίδια του ομίλου μας στο Nations League, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε τέσσερις αγώνες, μέχρι στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση