ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Χτες ήταν διαιτητές, αύριο μπορεί να την πληρώσει παίκτης ή προπονητής»

Οι δηλώσεις του μέλους του ΔΣ του ΣΔΚ Χρίστου Σπανού

Για το σοβαρό περιστατικό βίας στο Δασάκι κατά των διαιτητών μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 το μέλος του ΔΣ του ΣΔΚ, Χρίστος Σπανός.

Αναλυτικά:

Για το θέμα της βίας στα γήπεδα: «Ο ΣΔΚ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα σας για μια ολιγόλεπτη παρέμβαση στο θέμα της βίας που παρατηρήθηκε σε μια από σειρά περιστατικά, όχι μόνο στο παιχνίδι στο Δασάκι. Το κομμάτι βία στα ΄γήπεδα είναι ένα φαινόμενο που χρίζει καταπολέμησης. Υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα Α’ και Β’ Κατηγορίας κλειστά κυκλώματα. Υπάρχει ο παρατηρητής αγώνος ο οποίος είναι αρμόδιος να μεταβιβάσει στην ομοσπονδία τα συμβάντα, ούτε ώστε εκεί που πρέπει να δοθούν οι ευθύνες

Για το σοβαρό περιστατικό στο Δασάκι: «Αυτά τα φαινόμενα δεν λύνουν το πρόβλημα. Αυτά τα περιστατικά δεν μπορούν να βοηθήσουν και παραπέμπουν σε παλιότερες εποχές, με αναχρονιστικές μεθόδους. Ήταν σοβαρό το περιστατικό, πρέπει να απασχολήσει την ΚΟΠ. Αυτό το περιστατικό όπως και κάποια άλλα περιστατικά θα μας απασχολήσουν στην αποψινή συνεδρία. Θα κάνουμε διαβήματα στην ΚΟΠ και θα ζητήσουμε εκ νέου συνάντηση. Θέλουμε να ακούσουμε τις απόψεις. Εδώ βλέπεις ένα βρυχηθμό από ένα σεισμό 4 ρίχτερ, δεν θα περιμένεις σεισμό των 8 ρίχτερ για να προστατευτείς. Χτες ήταν διαιτητές, αύριο μπορεί να την πληρώσει ένας ποδοσφαιριστής ή ένας προπονητής. Ο ΣΔΚ καταδικάζει το περιστατικό βίας».

Για τις φωνές που ακούγονται κατά των Κυπρίων διαιτητών: «Είναι θέμα και εκπαίδευσης και διαχείρισης. Αν αυτός που τους εκπαιδεύει κάνει ορθά τη δουλειά του θεωρώ ότι θα έχουμε ένα ορθό αποτέλεσμα. Είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει το αρμόδιο τμήμα της ΚΟΠ».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση