ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρίστου: «Ο Πάπουτσος δεν πέτυχε καθόλου, τρία χρόνια δεν έγινε τίποτα»

Οι δηλώσεις του υποψηφίου για το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών

Για την υποψηφιότητά του στον συνδυασμό του Νίκου Εγγλέζου μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υποψήφιος για το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών, Χρίστου Χρίστου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφασή του να διεκδικήσει θέση στο ΔΣ: «Ο Κύπριος διαιτητής το τελευταίο διάστημα έχασε κάθε αξιοπιστία. Η κυπριακή διαιτησία έπιασε πάτο. Με την υποψηφιότητά μου θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω στην ανατροπή της αρνητικής εικόνας».

Για το τι μπορεί να γίνει για να ανατραπεί η κακή εικόνα: «Ο Νίκος είναι πολύ ενεργητικό άτομο, αγαπά αυτό που κάνει. Θέλει να προσφέρει πολλά στους Κύπριους διαιτητές. Με συνεργασία όλων των φορέων, ΚΟΠ και ομάδων, μπορεί να ανατραπεί το κλίμα. Ο κ. Πάπουτσος δεν έχει πετύχει καθόλου στο έργο του. Έχω ένα email που μας έστειλε το 2019 με τις θέσεις του, από αυτές δεν έχει γίνει καμία. Τα διάβασα προσεκτικά, δεν έγινε τίποτα. Αν το καράβι έχει προβλήματα την ευθύνη τη φέρει ο καπετάνιος. Οι σχέσεις της ΚΟΠ με τον Σύνδεσμο Διαιτησίας δεν είναι καλές. Οι σχέσεις του με την πλειοψηφία του συμβουλίου δεν είναι και οι καλύτερες. Σε τρία χρόνια δεν πάρθηκε μια σημαντική απόφαση».

Για τη θέση ότι ως εν ενεργεία διαιτητές δεν μπορούν να έρθουν σε αντιπαράθεση με την ΚΟΠ και την Επιτροπή Διαιτησίας: «Να μας πει ο κ. Πάπουτσος σε πόσες αντιπαραθέσεις ήρθε, πόσες φορές χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι για το καλό των διαιτητών. Αν υπήρχε φόβος ότι δεν θα ήμασταν στους ορισμούς δεν θα βάζαμε για εκλογή. Οι εν ενεργεία διαιτητές γνωρίζουν τι ζητούν. Ο συνδυασμός του Εγγλέζου αποτελείται από διαιτητές όλων των κατηγοριών, θέλει να έχει ένα άτομο σε κάθε κατηγορία συμπεριλαμβανομένων και των παρατηρητών».

Για την κάθοδο ξένων διαιτητών: «Ξένοι έρχονται από τον Απρίλη, ο κ. Πάπουτσος δεν ανέτρεψε τίποτα. Για να ανατραπεί το κλίμα πρέπει πρώτα οι διαιτητές να κάνουν αυτοκριτική και να βελτιωθούν. Αν είμαστε καλοί μέσα στο γήπεδο θα αποδείξουμε ότι δεν έχουμε ανάγκη τους ξένους διαιτητές. Δώσαμε δικαιώματα, στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε το κλίμα».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση