ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τράττος: «Ο Πάπουτσος είναι εκεί για το συμφέρον της διαιτησίας»

Όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 95,0

Για τις εκλογές στον Σύνδεσμο Διαιτητών μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Λεόντιος Τράττος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την υποψηφιότητά του: «Είμαι στον συνδυασμό του Γιώργου Πάπουτσου. Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία, ούτε αρέσκομαι να έχω θέση. Θέτω υποψηφιότητα για το καλό του συνόλου, χωρίς προσωπικό όφελος. Αυτό έχει δείξει η 30χρονη παρουσία του Λεόντιου Τράττου».

Για τους λόγους της υποψηφιότητάς του: «Υπηρέτησα τον σύνδεσμο από διάφορες θέσεις. Διεκδικώ θέση γιατί ο σύνδεσμος έχασε την αξιοπιστία και την οντότητά του. Τα προσωπικά συμφέροντα κάποιων έχουν αλώσει τον ΣΔ. Ο Γιώργος Πάπουτσος έδειξε ότι είναι εκεί για το συμφέρον της διαιτησίας και όχι για προσωπικό συμφέρον».

Για τα περί κακών σχέσεων του Πάπουτσου με ΚΟΠ και Μάζιτς: «Δικαίωμα του οποιουδήποτε να εκφράζει αντίθετες θέσεις για να σπιλώσει το όνομα του οποιουδήποτε».

Για την προϋπηρεσία του Πάπουτσου και τα όσα έχει προσφέρει τα τελευταία τρία χρόνια: «Τη στιγμή που οι εφτά από τους τέσσερις εκπροσωπούν διαφορετικά συμφέροντα, δεν μπορείς να πετύχεις. Και πρόεδρος της δημοκρατίας να είναι δεν θα μπορούσε να πετύχει οτιδήποτε άλλο. Κάποιοι απέφευγαν να έρθουν σε συνεδρίες που θα παίρνονταν σημαντικές αποφάσεις».

Για το θέμα των ξένων διαιτητών: «Οι Κύπριοι διαιτητές μπορούν να αντεπεξέλθουν χωρίς την κάθοδο ξένων. Εναπόκειται στους διαιτητές να αποβάλουν την πίεση. Όταν όλοι βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και να πιστεύουμε στον Κύπριο διαιτητή, τότε βεβαίως θα τα καταφέρουμε».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X