ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τορναρίτης: «Δώσαμε όλα τα στοιχεία με τον Παπασταύρου... »

Νέα καυστική ανάρτηση από τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού

Τρίτη ανάρτηση από τον Χριστόφορο Τορναρίτη με πυρά κατά του πρόεδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα και του Μίρολαντ Μάζιτς.

Αναλυτικά:

Πριν δυο χρόνια δώσαμε ( Εγώ - Παπασταύρου και αρκετοί άλλοι) σε ένα έντιμο μέλος τις επιτροπής Δεοντολογίας τον Κύριο Χάρη Σαββίδη όλα τα στοιχεία που θα οδηγούσαν στο ξήλωμα τις συμμορίας όπου επικεφαλής και άτρωτος ήταν ο Πρόεδρος τις ΚΟΠ Γεώργιος Κούμας .

Όταν φτάσαμε στο σημείο να εξαρθρωθεί η συμμορία παραιτήθηκε δια μαγείας ο Πρόεδρος τις επιτροπής δεοντολογίας Κύριος Παπαχαραλάμπους με αποτέλεσμα να διαλυθεί η επιτροπή.

Καλούσε ο Κύριος Σαβίδης διαιτητές τις συμμορίας με βάση τον νόμο να μαρτυρήσουν και ακολουθούσε επιστολή τις ΚΟΠ που τους έλεγε να μην πάνε να δώσουν κατάθεση .

Οι ράχες του Κούμα με τον Κουμπάρο του έλεγχαν η φόβιζαν τους πάντες με αποτέλεσμα να κάνουν τις δουλειές τους ανάλογα με τα συμφέροντα τους οικονομικά η πολιτικά και έχοντας σύμμαχο και τα τεράστια κεφαλαία τις CYTA τα οποία διαχειρίζονται σαν πως και είναι κατιμέρκα .

Τώρα το πως δουλεύει η διαιτησία .

Οι διαιτητές ορίζονται από μια γλάστρα που ελεγχει ο Κούμας ονόματι Μιλορατ Μάτιτς ο οποίος λαμβάνει πέραν τον 20000€ μηνιαίως απο την ομοσπονδία .

Οι διαιτητές είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος ελεγχόμενοι τις συμμορίας. Ροπέρτο Κώστα - Εγγλέζου - Βασίλης κτλ Κριτήριο η υπακοή .

Ικανοί διαιτητές παραμερίζονται και στην θέση τους μπαίνουν ελεγχόμενα πιόνια του Κούμα κυρίως από την περιοχή Κοκκινοχωρίων .

Οι Διατητές ορίζονται από τον Κούμα ανάλογα με την παραγγελεία και τα συμφέροντα τις συμμορίας.

Ορίζονται επίσης οι κατάλληλοι παρατηρητές έτσι ώστε ότι και να συμβεί να τους βάλουν μεγάλη βαθμολογία .

Όταν τελειώσει το σφαγείο εκτός των άλλων ως αμοιβή την επόμενη εβδομάδα ο διαιτητής κρεοπώλης ορίζεται σε περισσότερα παιγνίδια αντι να τιμωρηθεί.

Οποίος παράγοντας μιλά τιμώρητε με αποκλεισμό η με μεγάλο πρόστιμο από την δικαστική της ΚΟΠ η οποία και αυτή ελέγχεται από τον Κούμα .

Αυτός αποφασίζει ποσό λεφτά θα λάβει από την ομοσπονδία η κάθε ομάδα , ποιος θα ανεβεί κατηγορία , ποιος θα πέσει, ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα και ποιος το Κύπελλο .

Έχει επίσης πρόσβαση και μπορεί να επηρεάσει μέσο τις Φιλιπινεζας του και τους ξένους διαιτητές που φέρνει .

Εχει επίσης πρόσβαση στον υπόκοσμο όπου αν τα βρει σκούρα πολλές φορές ζητά βοήθεια .

Το ξήλωμα του ΓΟΥΜΑ που δημιούργησε ο κουμπάρος του και η εκλογή νέου Προέδρου τις Δημοκρατίας ίσως να είναι η μοναδική σωτηρία του Κυπριακού Ποδοαφαιρου.

Όλα τα ποιο πάνω με πλήρης λεπτομέρειες τα έχω αναφέρει εδώ και δυο χρόνια στις διάφορες επιτροπές δεοντολογίας και ερευνητές …

Αναμένουμε το πόρισμα …

Νεβερσαρεντερ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση