ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τον «έφαγε» το email

Αν το πρόβλημα ήταν ο Λαγιέκ, τότε θα διορθωθεί. Έλα όμως που το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Λαγιέκ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Αλλαγή στην ηγεσία στην διαιτησία μας είχαμε χθες το απόγευμα. Ο Μάζιτς πήρε την θέση του Λαγιέκ και μπαίνουμε πλέον σε άλλη εποχή. Να πούμε ότι αιφνιδιαστήκαμε, θα ήταν μεγάλο ψέμα, καθώς υπήρχαν αντιδράσεις εδώ και καιρό.

Το γεγονός ότι βρισκόταν την πατρίδα του και διοικούσε από εκεί την διαιτησία ήταν κάτι που λειτουργούσε εναντίον του. Ωστόσο, αυτό που τον «έφαγε» ήταν το email που έστειλε, αλλά κυρίως η διαρροή στα ΜΜΕ.

Εκεί φάνηκε η αντίθετη άποψη που υπήρχε σε κάποια πράγματα με κάποιους αρμόδιους. Στην ουσία αυτός θα έπρεπε να ήταν ο μοναδικός αρμόδιος, αλλά φάνηκε ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Το γεγονός ότι αναίρεσε το πρώτο email, με ένα δεύτερο, το οποίο είχε αντίθετη ουσία, δείχνει τα πάντα. Φαίνεται η πρώτη του τοποθέτηση να ενόχλησε πάρα πολύ τους αξιωματούχους της ΚΟΠ, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την εξέλιξη.

Διότι, στην τελευταία τοποθέτηση του Λαγιέκ, δεν έδειχνε την πρόθεση του για παραίτηση: «Θα συζητήσουμε περισσότερα γι΄ αυτή την κατάσταση στο επόμενο σεμινάριο», έγραψε ο αρχιδιαιτητής.

Οπόταν, είναι ξεκάθαρο ότι τον «έφαγε» το email. Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά η διαιτησία στο γενικό της πλαίσιο. Αν το πρόβλημα ήταν ο Λαγιέκ, τότε θα διορθωθεί. Έλα όμως που το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Λαγιέκ, διότι αν ήταν αυτό θα πετύχαινε κάποιος από τους προκάτοχους τους.

Το πρόβλημα είναι η δομή της Κυπριακής διαιτησίας, αλλά και ο τρόπος που λειτουργεί-ενεργεί η ΚΟΠ.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

Ο «πόλεμος» του VAR

Ο «πόλεμος» του VAR

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και μόνο η ΚΟΠ μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, εάν πραγματικά θέλει…
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ