ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον Πάνο Θεοδώρου

Ο 29χρονος ρεφ έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα

Τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα έχασε σήμερα ο διαιτητής Πάνος Θεοδώρου.  Ο 29χρονος ήταν διαιτητής Β’ Κατηγορίας και η είδηση για την απώλεια του έχει προκαλέσει συγκλονισμό στις τάξεις των διαιτητών και σε ολόκληρη της οικογένεια του ποδοσφαίρου μας.

Η ανακοίνωση από την ΚΟΠ: 

Με μεγάλη θλίψη έχουμε πληροφορηθεί το θάνατο του Πάνου Θεοδώρου σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα Πέμπτη.

Ο 29χρόνος Πάνος ήταν διαιτητής Β’ Κατηγορίας και η είδηση για την απώλεια του έχει προκαλέσει συγκλονισμό στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στις τάξεις των διαιτητών και σε ολόκληρη της οικογένεια του ποδοσφαίρου μας.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Η ΚΟΠ αποφάσισε όπως σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας τηρηθεί μονόλεπτη και οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις ομάδων:

Απόλλων: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ εκφράζουν τη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (05/10) μετά από εργατικό ατύχημα.

Ο άτυχος Πάνος ήταν ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του Απόλλωνα Λεμεσού την περίοδο 2008-2013 και έφτασε μέχρι την ομάδα ανδρών με την οποία αγωνίστηκε σε δύο αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Πάνος Θεοδώρου τα τελευταία χρόνια διετέλεσε διαιτητής στις χαμηλότερες κατηγορίες της ΚΟΠ. Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

 

ΑΕΛ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ Λεμεσού με βαθιά θλίψη και οδύνη εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του 29χρονου Πάνου Θεοδώρου. Ο Θεοδώρου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ενώ ήταν και εν ενέργεια διαιτητής. Αιωνία του η μνήμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση