ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τετράδα για φίλημα

Έκλεισαν στόματα με την διαιτησία που έκαναν στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα

Την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει μεγάλος θόρυβος για την διαιτησία, από τα λάθη που έγιναν σε κάποιους αγώνες, με αποτέλεσμα να υπήρχε θέμα για τους διαιτητές που θα ορίζονταν για το ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα.

Ο Λούκας Σωτηρίου απέδειξε δικαίως ότι είναι από τους καλύτερους, εάν όχι ο καλύτερος διαιτητής που διαθέτουμε στην χώρα μας

Τελικά, η επιτροπή διαιτησίας όρισε τον Λούκα Σωτηρίου, με βοηθούς τον Ανδρέα Ανδρέου και Πέτρο Πέτρου. Τέταρτο τον Λέοντιο Τράττο.

Σε γενικές γραμμές η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί της. Ο Λούκας Σωτηρίου ήταν πολύ κοντά στις φάσεις και δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Σχεδόν ήταν αλάνθαστος. Και τα μικρά λάθη που έγιναν, είναι μέσα στα πλαίσια.

Ο Λούκας Σωτηρίου απέδειξε δικαίως ότι είναι από τους καλύτερους, εάν όχι ο καλύτερος διαιτητής που διαθέτουμε στην χώρα μας.

Πολύ καλά τα πήγαν και οι βοηθοί του, Ανδρέου και Πέτρου, αλλά και η παρουσία του Τράττου ήταν πολύ βοηθητική, καθώς σε αρκετές φάσεις είχε παρέμβαση, έτσι ώστε να αποφευχθεί το λάθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

<