ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τα έκανε θάλασσα στο Άρης-Ομόνοια - Σε παθητική θέση οφσάιντ οι παίκτες της Πάφου»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων κυπέλλου που διεξάχθηκαν την Τετάρτη ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Πάφος – Απόλλων: «Στο 40’ ο Φιλιώτης δέχεται μια γεμάτη κίτρινη σωστά και όχι κόκκινη. Στο 60’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Πάφου για χέρι. Στο 85’ σημειώνεται το τέρμα της Πάφου με τον Δημητρίου. Υπάρχουν δυο παίκτες σε παθητική θέση οφσάιντ και δεν εμποδίζουν το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Έγινε και έλεγχος από το VAR και επικυρώθηκε πολύ γρήγορα το γκολ».

Άρης – Ομόνοια: «Εδώ τα έκανε θάλασσα ο διαιτητής. Στο 41’ ο διαιτητής έπρεπε να δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Καζού. Ο VARίστας πολύ σωστά του είπε να κάνει on field review και μετά άλλαξε την απόφαση του. Αυτήν την κόκκινη την έδινες από το Πισσούρι, ήταν πολύ εύκολη κόκκινη. Στο 42’ υπάρχει πέναλτι καθαρό υπέρ της Ομόνοιας το οποίο έδωσε ο διαιτητής. Στο 54’ δεν υπήρξε πέναλτι υπέρ του Άρη, μια επαφή υπήρξε. Στο 74’ έγινε άλλο σημαντικό λάθος του διαιτητή. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, ο Μοντνόρ πέφτει εύκολα για να κερδίσει πέναλτι. Πολύ σωστά ο VARίστας του είπε να πάει στο onfield review. Αυτός ο διαιτητής έκανε δυο σημαντικά λάθη, είναι μια απογοητευτική διαιτησία. »

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση