ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σύνδεσμος διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ: Επίσκεψη στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού

Παρέδωσαν φλιτζάνια και μαχαίρια, σήμερα η αιμοδοσία

Σε τριήμερο εκδηλώσεων έχει μετατραπεί φέτος η κοινωνική/φιλανθρωπική δράση του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου με την καθιερωμένη αιμοδοσία του. Σε συνεργασία με την Αγροτική Ομοσπονδία Π.Α.Α.Ο.Κ Λεμεσού και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου παρέδωσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού φλιτζάνια και μαχαίρια για να καλυφθεί μέρος των αναγκών.

Σήμερα(13/1) από τις 2μμ. Ξεκινά η μεγάλη εκδήλωση για αιμοδοσία και λήψη δειγμάτων για δότες μυελού των οστών για το Καραϊσκάκειο ίδρυμα.

Σχετική ενημέρωση του συνδέσμου αναφέρει:

«Μέσα στα πλαίσια της 4ης αιμοδοσίας του Συνδέσμου Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ, που θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 13/1/2020 από τις 2μμ μέχρι τις 9μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού Παναγίας Χρυσαϊφιλιώτισσας, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και παρέδωσαν 504 φλιτζάνια και 300 μαχαίρια για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

Η όλη εκδήλωση έχει διεξαχθεί σε συνεργασία με την Αγροτική Ομοσπονδία Π.Α.Α.Ο.Κ Λεμεσού και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου.

Πριν την παράδοση διεξήχθη αγιασμός από τον Πάτερ Αντρέα μέλος του Συνδέσμου. Το Διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ ευχαριστεί και επίσημα τον Κύριο Αντρέα Αντρέου (SABBIANCO) για την ευγενή χορηγία των φλιτζανιών και μαχαιριών».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X