ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Στο μάτι του κυκλώνα... και εκτός ορισμών

Δεν σφυρίζουν την τέταρτη αγωνιστική

24sports team

info@24sports.com.cy

Με το μπάχαλο των ημερών που προηγήθηκαν σε σχέση με τη διαιτησία, ήταν αναμενόμενο ότι σε σχέση με τους ορισμούς αυτών που θα σφυρίξουν την τε΄ταρτη αγωνιστική θα προέκυπταν ειδήσεις.

Για τη μία από αυτές το 24sports σας είχε προϊδεάσει από χθες (δες εδώ). Όπως αναμενόνταν, λοιπόν, την ευθύνη για το VAR θα την έχουν ξένοι διαιτητές σε όλες τις αναμετρήσεις ανεξαιρέτως για την τέταρτη αγωνιστική (αναλυτικά όλοι οι ορισμοί εδώ).

Απ' εκεί και πέρα, όπως ήταν λογικό τα ονόματα των διαιτητών που είχαν βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τις προηγούμενες ημέρες απουσιάζουν από τους ορισμούς της αγωνιστικής που έχουμε ενώπιόν μας. 

Κανείς εκ των Φελλά, Εγγλέζου και Χρίστου, που είχαν διευθύνει το παιχνίδι της Ομόνοιας με τη Δόξα, δεν έχει οριστεί σε κάποιο ματς της τέταρτης αγωνιστικής, ενώ εκτός ορισμών έμεινε και ο VAR της συγκεκριμένης αναμέτρησης, Γιώργος Νικολάου. Για τον τελευταίο, άλλωστε, είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση και ο Απόλλωνας που είχε ζητήσει από τους αρμοδίους να τον παύσουν από τα καθήκοντά του (δες εδώ).

Πέραν των προαναφερθέντων, εκτός ορισμών έμειναν επίσης οι Λούκας Σωτηρίου και Νικόλας Νεοκλέους.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

Κλίμα υπέρ του Τράττου

Κλίμα υπέρ του Τράττου

Την άλλη εβδομάδα αποφασίζει η Εκτελεστική Επιτροπή. Ο ΣΔΚ και η ΑΕΛ ζητούν απομάκρυνση του από την Επιτροπή Διαιτησίας ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ