ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκαπούλλης: «Κίτρινη για Ράσο»

Η ανάλυση από το Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΛ

Την δική του άποψη για τις αμφισβητούμενες φάσεις του παιχνιδιού της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΛ, σχολίασε στην αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα», ο αναλυτής διαιτησίας Χρίστος Σκαπούλλης.

Όπως τόνισε, η αποβολή του Ράσο ήταν λανθασμένη, καθώς θα έπρεπε να του δοθεί κίτρινη κάρτα. Σωστή ήταν η αποβολή του Σιαθά, ενώ ο Θεουλή θα έπρεπε να πάει στο VAR για τη φάση της ισοφάρισης της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά:

 25’: Ο διαιτητής ήταν μπροστά απ’ την φάση. Ο διαιτητής έκρινε πως ούτε κίτρινη δεν θα έπαιρνε. Όταν είδε το VAR την απόφαση του διαιτητή του είπε έλα εδώ και έχει περίπτωση κόκκινη. Ο διαιτητής πήγε και έδωσε κόκκινη. Εάν ο διαιτητής βλέποντας τη φάση απ’ το γήπεδο και τα δεδομένα της φάσης, αν έδινε κίτρινη κάρτα θα ήταν υποστηρικτέα απόφαση, όμως απ’ τη στιγμή που πήγε στο VAR όλα τα δεδομένα ένταση, δύναμη, ταχύτητα, συνηγορούσαν για κίτρινη. Αντί αυτού έδωσε κόκκινη. Ήταν μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή»

37’: Δεν υπήρξε καμιά παράβαση, ο παίκτης της ΑΕΛ γλίστρησε και έδωσε φάουλ ο διαιτητής και κίτρινη στον Βινίσιους.

45’: Είναι περίπτωση κίτρινης κάρτα που αγγίζει τα όρια της κόκκινης. Ο διαιτητής έπρεπε να αφήσει πλεονέκτημα και να επιστρέψει ύστερα να δείξει κίτρινη.

71’: Φαίνεται στο πλάνο πως υπήρξε μεταξύ του επιθετικού και του αμυντικού μια φυσική αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να σπρωχθεί ο παίκτης της ΑΕΛ και ο επιθετικός να πετύχει το τέρμα. Το VAR δεν επενέβη και θα έπρεπε να τον καλέσει να το δει για να πάρει την απόφαση. Έπρεπε να τον καλέσει. Ο διαιτητής βλέποντας τη φάση και απ’ το γήπεδο και απ’ το VAR θα έπαιρνε καλύτερη άποψη. Το βίντεο δεν είναι άκρος διαφωτιστικό για να πω αν είναι ή όχι.

88’: Δεν υπάρχει πέναλτι. Ο σκοπός του τερματοφύλακα είναι να πάρει τη μπάλα και όχι να χτυπήσει.

94’: Σωστή κόκκινη κάρτα. Μιλά από μόνη της και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

Ο «πόλεμος» του VAR

Ο «πόλεμος» του VAR

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και μόνο η ΚΟΠ μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, εάν πραγματικά θέλει…
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ