ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Πέναλτι της ΑΕΛ, κλίνω προς την κόκκινη - Απευθείας κόκκινη του Ρομπέρζ»

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής

Τις διαιτητικές αποφάσεις που συζητήθηκαν εντόνως στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής ανέλυσε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ο καθηγητής διαιτησίας Χρίστος Σκαπούλλης.

Αναλυτικά:

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Εθνικό: «Ο αμυντικός άπλωσε το χέρι και έπαιξε την μπάλα. Ο διαιτητής δεν σφύριξε και αναγκάστηκε το VAR να παρέμβει. Ασφαλώς ήταν πέναλτι. Βάσει οδηγιών ο διαιτητής υπέπεσε σε δύο σημαντικά λάθη, το πρώτο ότι δεν το είδε και το δεύτερο ότι επέμενε στην αξιολόγησή του μετά που το είδε στο VAR».

Για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ο διαιτητής έδωσε ορθά ένα πέναλτι. Υπήρξε παράβαση με το δεξί πόδι από τον παίκτη της ΑΕΚ, που απλώνει το πόδι και ανατρέπει τον αντίπαλο. Ανάλογα με τη θέση του τερματοφύλακα, κλίνω περισσότερο προς την κόκκινη κάρτα. Ήταν λανθασμένη η απόφαση του VARίστα να παρέμβει. Ο διαιτητής εξέτασε τη φάση και αποφάσισε διαφορετικά. Υπάρχει πρόβλημα με τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους. Έχω πληροφορίες ότι δεν είναι υψηλής ποιότητας για το VAR».

Για την αποβολή του Ρομπέρζ: «Ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ. Τον καλεί ο VARίστας για απευθείας κόκκινη. Ήταν κόκκινη κάρτα, δεν υπάρχει άλλο σκεπτικό. Έκρινε να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη, δικαιούται να το κάνει αλλά δεν πήρε τη σωστή απόφαση να αποβάλει τον παίκτη κατευθείαν».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

Don’t do it, Mazic!

Don’t do it, Mazic!

Οι απορίες που προέκυψαν μετά τις σκέψεις που κάνουν στην Ιταλία και η κυπριακή πραγματικότητα
Ανδρέας Βιολάρης
 |  PRESSING