ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
20° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

«Πράσινο» για ξένους VAR και προσπάθεια να έρθουν άμεσα

Οι αντιδράσεις φέρνουν αποτελέσματα

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι πολλές, έντονες και χωρίς εξάλειψη δυστυχώς, αντιδράσεις, για την κυπριακή διαιτησία και τους χειρισμούς από τους διαιτητές που ορίζονται ως VAR, είναι τέτοιες που δεν αφήνουν στην ΚΟΠ άλλη επιλογή από τον επαναφέρει ξένους.

Αρχικά, θα επανέλθουν οι ξένοι VAR στο κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ αν θα έρθουν σε μεταγενέστερο στάδιο διαιτητές για τα παιχνίδια από άλλες χώρες, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει από τώρα, ωστόσο είναι κάτι που επιθυμούν σε μεγάλο βαθμό πολλές ομάδες, μπας και ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν..

Θα γίνουν προσπάθειες η κάθοδος ξένων διαιτητών VAR να γίνει από αυτή την αγωνιστική και αναμένονται εξελίξεις. Είναι πλέον ξεκάθαρο και αποδεκτό από την ΚΟΠ ότι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του μειωμένου αριθμού διαιτητών, να δοθεί χρόνος για βελτίωσή τους και να μην έχουμε προκατάληψη στη συνέχεια η κυπριακή διαιτησία χρειάζεται ενίσχυση.

Η ΚΟΠ αποτάθηκε σε διάφορες Ομοσπονδίες για να έχουμε ξένους στο VAR από την 18η αγωνιστική -σε κάποια παιχνίδια- και περιμένει απαντήσεις, αφού το πότε θα αφιχθούν θα εξαρτηθεί από την υγειονομική κατάσταση σε κάθε χώρα από αυτές με τις οποίες υπήρξε επικοινωνία και ασφαλώς τις πτήσεις.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση