ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πολύ λανθασμένα επενέβη το VAR»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις επίμαχες φάσεις των αγώνων που διεξάχθηκαν τη Δευτέρα ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 o πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

AEK – Πάφος: «Στο 23’ η μπάλα χτυπά στο χέρι του Ντίμερς. Δεν υπάρχει παράβαση γιατί το χέρι βρίσκεται σε φυσική θέση. Στο 28’ γίνεται μια σύρραξη. Πολύ σωστά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη στο 3 της Πάφου και στο 8 της ΑΕΚ. Λανθασμένα δεν έδειξε κίτρινη στον αριθμό 25 της Πάφου γιατί επέδειξε κι αυτός αντιαθλητική συμπεριφορά. Στο 33΄δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, η μπάλα χτυπά στο στήθος του παίκτη της Πάφου. Στο 43’ ο διαιτητής πολύ σωστά δεν έδειξε 2η κίτρινη στον αριθμό 28 της ΑΕΚ γιατί δεν ήταν γεμάτη κίτρινη κάρτα. Στο 45’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Στο 65’ σωστά δεν μέτρησε το τέρμα της Πάφου γιατί προηγήθηκε χέρι του Ζάιρο. Στο 85’ σωστά μέτρησε το τέρμα της ΑΕΚ, δεν υπήρξε κανένα οφσάιντ».

Άρης – Ανόρθωση: «Στο 41' σημειώνει τέρμα ο Άρης, δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Στο 46’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Άρη για χέρι παίκτη της Ανόρθωσής. Στο 71’ η μπάλα χτυπά στο χέρι του Παρούτη από κοντινή απόσταση και ο διαιτητής έχει μια εξαιρετική τοποθέτηση. Κάνει κίνηση μετα χέρια του ότι δεν υπάρχει παράβαση. Ο Varίστας του εισηγείται λανθασμένα για μένα να κάνει onfield review ο διαιτητής και σωστά κατά τη δική μου γνώμη δεν έδωσε πέναλτι. Το χέρι του Παρούτη δεν είναι σε επέκταση, δεν κάνει δεύτερη κίνηση. Η μπάλα πηγαίνει στο χέρι και όχι το χέρι στη μπάλα. Πολύ λανθασμένα επενέβη το VAR. Εδώ δεν ήταν εξόφθαλμο λάθος του διαιτητή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση