ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιθανό... «αντίο» από Μάζιτς

Ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης του αρχιδιαιτητή αν δεν εγκριθούν οι αποφάσεις του

24sports team

info@24sports.com.cy

Το τι μέλλει γενέσθαι σε σχέση με την απόφαση του Μίλοραντ Μάζιτς για διαγραφή των Βασίλη Δημητρίου, Λούκα Σωτηρίου, Νικόλα Νεοκλέους και Αναστάση Αναστάση θα τεθεί επί τάπητος στη σημερινή (12/4) συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας αναμένεται να υπερασπιστεί ενώπιον των μελών της Εκτελεστικής τη θέση του και να αιτιολογήσει την απόφασή του για διαγραφή των τεσσάρων διαιτητών.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα, πάντως, δύσκολα θα εγκριθεί η εισήγηση του Μάζιτς, αφού προκύπτουν έντονες αντιδράσεις από την πλειοψηφία των μελών της Εκτελεστικής. Οι εν λόγω αντιδράσεις αφορούν κυρίως στην τιμωρία του Νικόλα Νεοκλέους, ενώ ορισμένοι θέτουν επίσης θέμα και για τον Λούκα Σωτηρίου.

Σε περίπτωση που δεν εγκριθούν οι εισηγήσεις του, δεν αποκλείεται ο Σέρβος αρχιδιαιτητής να αποχωρήσει πρόωρα από το πόστο που κατέχει. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Μάζιτς με την ΚΟΠ ολοκληρώνεται με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παράλληλα, συζήτηση θα γίνει και για τη γενικότερη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής, αφού κάποιοι αμφισβητούν τις διαδικασίες που ακολουθούνται, υποστηρίζοντας πως σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται εν αγνοία κάποιων μελών της.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση