ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάπουτσος: «Με το παραμικρό κριτικάρεται άσκοπα ο Κύπριος διαιτητής»

Διαβάστε τι δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του ΣΔΚ Γιώργος Πάπουτσος, ο οποίος επαναδιεκδικεί την προεδρία του συνδέσμου.

Αναλυτικά:

«Είχα σκοπό να αποσυρθώ όμως πείστηκα μετά από παραίνεση νέων και παλιών διαιτητών να διεκδικήσω για άλλη μια τριετία με στόχο να βοηθήσω τους διαιτητές. Η θέση του προέδρου χρειάζεται άνθρωπο που να είναι αποκλειστικά για το συμφέρον όλων των διαιτητών και να είναι εκεί στα δύσκολα. Νομίζω ότι ο Νίκος Εγγλέζου βιάστηκε να διεκδικήσει την προεδρία. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόεδρος των διαιτητών πρέπει να είναι μη εν ενεργεία διαιτητής.

Ένα σοβαρό θέμα που μας απασχολεί είναι η κάθοδος των ξένων διαιτητών, κάτι που εμάς μας βρίσκει αντίθετους. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι Κύπριοι που διαχειρίζονταν την επιτροπή διαιτησίας; Οφείλουμε να ακουστούν οι απόψεις των διαιτητών, απόψεις οι οποίες είναι τεκμηριωμένες. Όταν με το παραμικρό κριτικάρεται άσκοπα ο Κύπριος διαιτητής, ποιος νέος θα έρθει στο χώρο για να γίνει διαιτητής; Εμείς είμαστε υπέρ οι κακοί διαιτητές να πάρουν τον δρόμο τους. Δεν δεχόμαστε τη θυματοποίηση του Κύπριου διαιτητή». 

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση