ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάπουτσος: «Αυτοί που εκλέγονται δεν πρέπει να σκέφτονται τα προσωπικά τους συμφέροντα»

Έστειλε μήνυμα ενότητας στους διαιτητές

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου, Γιώργος Πάπουτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στη χθεσινή συνεδρία.

Αναλυτικά:

«Ορίσαμε ημερομηνία καταρτισμού. Έγινε η εισαγωγή η δική μου. Δόθηκε η ευκαιρία σε όλα τα μέλη να τοποθετηθούν. Έγιναν οι εισηγήσεις οι δικές μου. Εισηγήθηκα για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου τον Γιώργο Κωνσταντίνου ο οποίος προτίμησε αυτή η θέση να δοθεί στον Νίκο Εγγλέζου. Για τις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και Ταμία εισηγήθηκα συγκεκριμένα ονόματα και υπήρξε αντίδραση του Σωτήρη Βίκτωρος.

Κάποιοι επιδίωκαν να κάνουν ένα καταρτισμό που θα είχαν το απόλυτο έλεγχο. Θα εργαστούμε με διαφάνεια και το δήλωσα ξεκάθαρα. Ο Πάπουτσος παρουσιάστηκε ενωτικός και σωστός. Ο κόσμος πείστηκε ότι εγώ με τις θέσεις μου μπορώ να τους βοηθήσω. Όσοι εκλέγονται στη διοίκηση του συνδέσμου δεν πρέπει να σκέφτονται τα προσωπικά τους συμφέροντα. Όλοι πρέπει να νοιαστούμε για τον σύνδεσμο. Κάποιοι δεν συναινούν σε μια σύμπνοια και ενότητα για να βαδίσει ο σύνδεσμος μπροστά».

Για την επόμενη μέρα: «Το πρωί έστειλα sms σε όλα τα μέλη της διοίκησης, παραθέτοντας τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Βαδίζουμε μπροστά ενωμένοι δυνατοί για να επιλέξουμε τα πιο δυνατά στελέχη με στόχο να γίνει η διαιτησία όσο το δυνατό καλύτερη».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X