ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάπουτσος: «Θα εργαστώ προς όφελος όλων»

Οι στόχοι του αν εκλεγεί στην προεδρία του Σ.Δ.Κ

Ο πρώην διαιτητής και υποψήφιος για την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου Γιώργος Πάπουτσος μίλησε στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" του ΣΠΟΡ FM 95.0 για τις αποψινές εκλογές του Σ.Δ.Κ.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για τις αποψινές εκλογές: «Είναι μια υγιής διαδικασία, όπου τρία στελέχη διεκδικούν την προεδρία. Ο καθένας με τον σωστό τρόπο προσπαθεί να εκλεγεί. Είναι ξεκάθαρα με παρακίνηση παλιών στελεχών και νέων διαιτητών για να δώσουμε μια αίγλη στον Σ.Δ.Κ για το μέλλον. Ο Σύνδεσμος δεν είναι μόνο για διαιτησίες και το χαρτζιλίκι, αλλά έχουμε να επιτελέσουμε τεράστιο κοινωνικό έργο. Γίνονται αιμοδοσίες παντού και υπάρχει η θέληση για προσφορά και ο στόχος μας είναι να διευρύνουμε τις δραστηριότητες μας».

Για τους στόχους του: «Οι νέοι διαιτητές πρέπει να αξιολογηθούν από τους έμπειρους για να πάρουν τα εχέγγυα από τους νέους. Η διαιτησία πρέπει να εργάζεται με κανονισμούς. Έχω προσωπικότητα και εμπειρία για να το διαχειριστώ και υπάρχει τεράστια απήχηση. Έχω αισιοδοξία πως θα εκλεγώ».

Για την διαιτησία: «Εγώ στηρίζω πάντα τους Κύπριους διαιτητές. Είπα πως η πεποίθηση μου είναι να εργαστώ προς το όφελος όλων. Αν δεν εκλεγώ θα είμαι πάντα δίπλα στον σύνδεσμο ως πιστός στρατιώτης».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X