ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το είπε ο Κούμας, θα το κάνει;

Οργισμένος με τις τελευταίες διαιτησίες ο ισχυρός άντρας της ΚΟΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι διαιτησίες των πρώτων αγωνιστικών έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, γεγονός που απασχολεί την ηγεσία της ΚΟΠ, η οποία αναμένεται να πάρει μέτρα, έτσι ώστε να βελτιωθούν κάποια πράγματα.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας είχε μιλήσει στους διαιτητές και τους έκανε αυστηρές παρατηρήσεις, τονίζοντας ότι δεν θα δεχτεί διαιτησίες χαμηλού επιπέδου.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα διστάσει να «πάρει κεφάλια», σε περίπτωση που κάποιοι συνεχίζουν σε «χαμηλές πτήσεις», κάτι που είδαμε ομολογουμένως την τελευταία αγωνιστική.

Αυτά, διαδραματίστηκαν πριν από την προηγούμενη αγωνιστική, όταν είχαμε την διαιτησία του Νικολάου στο Αρένα, αλλά και των Νεοκλέους, Λαζάρου στο Τσίρειο στάδιο. Αυτοί, δεν ορίστηκαν στα παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής και περιμένουμε τους επόμενους ορισμούς για να δούμε εάν θα βρίσκονται στις αξιολογήσεις.

Τώρα, έχουμε την διαιτησία του Νεόφυτου Νεοφύτου στο Παραλίμνι και περιμένουν την αντίδραση της επιτροπής διαιτησίας, αλλά και του προέδρου, Γιώργου Κούμα, που δεν αποκλείεται να κάνει πράξη τις… απειλές που έκανε προς τους διαιτητές πριν μερικές μέρες.

Λέτε να ξεκινήσει με τον Νεοφύτου; Ο χρόνος θα το δείξει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X