ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι κόκκινες των Τσίκο-Πέτροβιτς, ο Αρμπολέδα και οι μπάλες στο Άρης-ΑΠΟΕΛ

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων που διεξάχθηκαν την Κυριακή ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Οθέλλος – Καρμιώτισσα: «Γίνεται έλεγχος στο πρώτο τέρμα της Καρμιώτισσας αλλά δεν υπάρχει καμία παράβαση. Σωστά μέτρησε το τέρμα»

Ανόρθωση – Πάφος: «Στο 32’ ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι για χέρι του Κορέια. Υπάρχει χέρι και το χέρι είναι σε επέκταση. Σωστά σφυρίχτηκε το πέναλτι. Στο 53΄’ η Ανόρθωση ισοφαρίζει, σωστά μέτρησε το τέρμα. Μπορεί να ήταν και αυτογκόλ, δεν είμαι σίγουρος, χέρι πάντως δεν ήταν. Στο 57’ σημειώνει γκολ η Πάφος αλλά δίνεται οφσάιντ, το οποίο επιβεβαιώνεται και από το VAR. Στο 64’ σημειώνει τέρμα η Ανόρθωση και το τέρμα μετρά, ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση. Στο 84’ γίνεται έλεγχος από το VAR για πιθανή κόκκινη του Τσίκο. Εδώ ευθύνη φέρει ο πρώτος βοηθός που ήταν δίπλα στη φάση και δεν βοήθησε τον διαιτητή. Ο Τσίκο χτυπά τον αντίπαλο στο στομάχι. Πολύ σωστά του δείχνει κόκκινη κάρτα, ήταν βίαιη διαγωγή. Το κύριο σημείο ήταν η γροθιά στο στομάχι του αντιπάλου και όχι η κίνηση στο πρόσωπο. Στο 95’ γίνεται έλεγχος για πέναλτι υπέρ της Πάφου γιατί ο Αντωνίου χτυπά χαμηλά τον παίκτη της Πάφου. Ο διαιτητής δίνει σωστά πέναλτι γιατί η μπάλα ήταν εντός αγωνιστικού χώρου, σωστά δόθηκε το πέναλτι. Χτυπιέται το πέναλτι, ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης δεν εφαρμόζει τον κανονισμό και σωστά δίνεται η επανάληψη από τον VARίστα. Επαναλαμβάνεται το πέναλτι και σημειώνει το τέρμα».

Άρης – ΑΠΟΕΛ: «Στο 23’ σημειώνει γκολ ο Άρης, έγινε έλεγχος για πιθανό οφσάιντ και το VAR επιβεβαίωσε το τέρμα. Στο 41΄ είναι μια εκπαιδευτική φάση. Γίνεται ένα φάουλ στο μισό γήπεδο του ΑΠΟΕΛ όπου ο διαιτητής αφήνει σωστά πλεονέκτημα. Πηγαίνει η μπάλα πιο κάτω και ο Πέτροβιτς ανατρέπει τον αντίπαλο. Σωστή η απόφαση του διαιτητή να δείξει κόκκινη κάρτα. Στο 47’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΑΠΕΟΛ για χέρι. Στο 77΄ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Άρη».

Για τις μπάλες που έπεσαν στο Άρης – ΑΠΟΕΛ: «Ο διαιτητής έπρεπε να προσθέσει τουλάχιστον ακόμη ένα λεπτό καθυστέρηση και για τις μπάλες και για κάποια άλλα πράγματα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση