ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
23 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Οι δύο παράμετροι για ξένους διαιτητές

Πότε θα έρχονται στην Κύπρο για τους αγώνες μας

Δεν θα έχουμε ξένους διαιτητές αυτή την αγωνιστική, γεγονός που έφερε εύλογα ερωτήματα και απορίες από τον κόσμο, καθώς μετά το… σεμινάριο του Μάρκο Γκουίντα, όλοι περίμεναν ότι θα ακολουθηθεί αυτή η τακτική. Αντί αυτού, βλέπουμε την ΚΟΠ να αποφασίζει να μην έρθουν ξένοι ρεφ.

Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι θα έρχονται ξένοι διαιτητές όποτε θα κρίνει ο Μίλοραντ Μάζιτς ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη και να είναι εφικτό από την πανδημία. Είναι οι δύο βασικοί παράμετροι για να έχουμε ξανά ξένους διαιτητές στην Κύπρο.

Λογικά, για αυτή την αγωνιστική κρίθηκε ότι δεν ήταν μεγάλη ανάγκη να έρθουν ξένοι διαιτητές, αφού οι τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα δεν παίζουν μεταξύ τους.

Ενώ, στο θέμα της πανδημίας έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα η ΚΟΠ, καθώς υπάρχουν χώρες που δεν δέχονται να μην μπουν καραντίνα οι διαιτητές όταν θα επιστρέψουν πίσω από́ την Κύπρο, διότι δεν είναι αγώνες της ΟΥΕΦΑ.

Συνεπώς, από την στιγμή που υπήρχε αυτό το εμπόδιο και κρίθηκε από τον Μάζιτς ότι δεν ήταν μεγάλη ανάγκη να έρθουν ξένοι διαιτητές σε αυτή την αγωνιστική, καταλήξαμε σε αυτή την εξέλιξη. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει για την συνέχεια ο Σέρβος αρχιδιαιτητής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

Κλίμα υπέρ του Τράττου

Κλίμα υπέρ του Τράττου

Την άλλη εβδομάδα αποφασίζει η Εκτελεστική Επιτροπή. Ο ΣΔΚ και η ΑΕΛ ζητούν απομάκρυνση του από την Επιτροπή Διαιτησίας ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ