ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο VARίστας μπορεί να δει εικόνες που δεν τις βλέπουμε - Αυτό είναι το επίπεδο των Χριστοδούλου και Αντωνίου»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος βαθμολόγησε τους διαιτητές και τους VARίστες της 23ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Ανόρθωση – Πάφος: «Ο Πορτογάλος είχε να διαιτητεύσει ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν έπεισε με την απόδοσή του, είχε χαμηλή προσωπικότητα. Δεν αναγνώριζε τα φάουλ. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι στο πειθαρχικό όπου λανθασμένα δεν έδειξε πέντε κίτρινες. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 8 και του VAR 7».

Απόλλων – Ομόνοια: «Ο Ιταλός έχασε τέσσερις κίτρινες musτ. Ο βαθμός του είναι 8.1 και του VAR 7 γιατί δεν χρειάστηκε να επέμβει».

Οθέλλος – Δόξα: «Ο διαιτητής είχε μια καλή απόδοση. Ο βαθμός του είναι 8.4 και του VAR 7».

Νέα Σαλαμίνα – Άρης: «Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Άρη στο 19ο λεπτό. Στο 37’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Άρη. Ο διαιτητής είχε καλή απόδοση. Ο βαθμός του είναι 8.4 και του VAR 7».

Εθνικός – ΑΕΖ: «Ο βαθμός του διαιτητή είναι 8.4 και του VAR 7».

Καρμιώτισσα – ΑΕΛ: «Στο 32’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Καρμιώτισσας. Στο 37’ δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι για την Καρμιώτισσα. Ο Θεοδώρου έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα. Δεν υπήρχε καμία παράβαση, έκανε λάθος και το VAR και ο διαιτητής. Αυτό είναι το επίπεδο των Χριστοδούλου και Αντωνίου. Είναι δυο διαιτητές οι οποίοι κάνουν συνεχόμενα λάθη. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 7.8 και του VAR 6».

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ: «Ο διαιτητής είχε μια καλή απόδοση σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο βαθμός του είναι 8.5 και του VAR 7».

Για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ: «Το παιχνίδι καλύπτεται από 8-9 κάμερες. Ο VAR μπορεί να δει εικόνες που δεν τις βλέπουμε στην τηλεόραση. Η παραγωγή που δείχνει μια φάση μπορεί να σου δείξει τη φάση από 3-4 κάμερες, όχι και από τις εννιά. Εάν κρίνει ο VARίστας, τότε ναι παρεμβαίνει από μόνος του».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση