ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Φωτίου είχε μια απαράδεκτη διαιτησία - Δεν κάνει καλή δουλειά ο Μεσσίνα»

Οι βαθμολογίες που έδωσε στους διαιτητές της 26ης αγωνιστικής

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρώην διεθνής διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πάφος – Νέα Σαλαμίνα: «Στο 11’ δεν υπάρχει πέναλτι για την Πάφο γιατί η μπάλα χτυπά στο σώμα του παίκτη της Νέας Σαλαμίνας. Στο 16’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Πάφου, ο παίκτης της Νέας Σαλαμίνας παίζει μπάλα. Στο 23’ ο VARιστας εισηγείται του διαιτητή να κάνει on field για κόκκινη του Μελούσο. Ο διαιτητής δείχνει λανθασμένα κίτρινη γιατί ήταν μια ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα. Στο 59’ έγινε έλεγχος από το VAR για παράβαση οφσάιντ για το γκολ της Νέας Σαλαμίνας. Εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις γραμμές. Ήταν ελαφρώς μπροστά ο ώμος του. Στο 72’ λανθασμένα ο διαιτητής δεν έδειξε λανθασμένα κίτρινη στον Ζάιρο για χέρι. Στο 75’ υπάρχει καθαρό πέναλτι υπέρ της Πάφου, ήταν καθαρό λάθος του διαιτητή και μεγαλύτερο λάθος του Varίστα. Ο Φωτίου είχε μια απαράδεκτη διαιτησία, ο βαθμός του είναι 6.4 και του VAR 7».

Ομόνοια – Οθέλλος: «Ο διαιτητής είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά έχασε μια γεμάτη κίτρινη στο 25ο λεπτό στο αριθμό 14 του Οθέλλου. Ο βαθμός του είναι 8.3 και του VAR 7».

ΑΕΚ – Ανόρθωση: «Ο διαιτητής δεν διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα. Ο βαθμός του είναι 8.2 και του VAR 7».

Απόλλων – Εθνικός: «Η βαθμολογία του είναι 8.1 και του VAR 8».

ΑΕΖ – Καρμιώτισσα: «Ο βαθμός του διαιτητή είναι 8.4 και του VAR 6».

Άρης – ΑΕΛ: «Ο βαθμός του διαιτητή είναι 8.4 και του VAR 7».

Δόξα – ΑΠΟΕΛ: «Ο διαιτητής έκανε μια ικανοποιητική απόδοση με ένα σημαντικό λάθος στο 69’ όπου λανθασμένα δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ και κόκκινη σε παίκτη της Δόξας. Ο βαθμός του είναι 7.9 και το VAR 6 γιατί έχασε τη φάση του πέναλτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση