ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μόνιμα» ξένοι διαιτητές

Είναι ορατό αυτό το ενδεχόμενο

24news team

Το θέμα με τους ξένους διαιτητές είναι πάντα στην επικαιρότητα, ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση (cablenet) ανέφερε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές.

Βασικά, τόνισε ότι δεν έχουμε αρκετούς διαιτητές για να μπορεί να βγει η χρονιά και θα ήταν καλύτερο από την ΚΟΠ να φέρει 1-2 ξένους για να μην υπάρξουν προβλήματα.

«Πρέπει να αυξηθούν τα νούμερα για να δημιουργηθεί ανταγωνισμός και να διαλέγονται οι καλύτεροι. Η ΚΟΠ θα δει θετικά το αίτημα για κάθοδο ξένων διαιτητών. Δεν ξέρω να υπάρχουν διαιτητές για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου», είπε καταλήγοντας.

Η εισήγηση-άποψη του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου φαίνεται να συζητείται στις τάξεις της ΚΟΠ. Να έρθουν δηλαδή «μόνιμα» κάποιοι ξένοι διαιτητές στην Κύπρο. Να μένουν εδώ βασικά και να σφυρίζουν τους αγώνες, μαζί με τους δικούς μας.

Πάντως, ξέρουμε την πάγια θέση του Απόλλωνα στο θέμα αυτό, ότι είναι υπέρ της καθόδου ξένων διαιτητών, μέχρι να υπάρξει βελτίωση των δικών μας διαιτητών. Ενώ, στο μέλλον μπορεί να εκφραστούν υπέρ αυτής της άποψης κι άλλα σωματεία.

Είναι ένα θέμα στην συνέχεια να δούμε την αντίδραση του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου, όπου πρόσφατα είχε δηλώσει ότι θα αντιδράσει σε περίπτωση καθόδου ξένων στα νέα πρωταθλήματα.

Όπως αντιλαμβάνεστε ξεκινήσαμε πολύ νωρίς, αν και τώρα μπήκε το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X