ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαρτσίνιακ: «Γίνεται καλή δουλειά με τους Κύπριους διαιτητές» (vid)

Δηλώσεις από τον Πολωνό ρεφ με αφορμή την επίσκεψη του στο νησί μας

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας είχε συνάντηση στην Ομοσπονδία με τους Πολωνούς διεθνείς διαιτητές Σιμόν Μαρτσίνιακ και Τόμας Κβιατκόβσκι.

Στο πλαίσιο αυτού, ο άρχοντας της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη, μίλησε για την παρουσία τους στο νησί μας, ενώ αναφέρθηκε και στην Κυπριακή διαιτησία.

Αναλυτικά:

Είναι μεγάλη τιμή για την Κύπρο να έχουμε μαζί μας ένα διαιτητή αυτού του επιπέδου. Ένας διαιτητής που ήρθε και στο παρελθόν στην Κύπρο και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κατάρ. Έχουμε μια συνεργασία με τον κ. Μαρτσίνιακ μέσω του Μίλορατ Μάζιτς η οποία εύχομαι να συνεχιστεί. Διαιτητές αυτού του επιπέδου βοηθούν τη νέα γενιά των Κυπρίων διαιτητών» ανέφερε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ.

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΚΟΠ για την πρόσκληση να έρθω στην Κύπρο. Είχα μια πρώτη επαφή χθες βράδυ με τους Κύπριους διαιτητές και διαπίστωσα την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και έχουν το μέλλον μπροστά τους. Όλοι μας έχουμε όνειρα. Καμιά φορά δεν τα πιστεύουμε τόσο πολύ. Αλλά θεωρώ ότι αποτελώ ένα παράδειγμα για τους νέους διαιτητές ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Το δικό μου όνειρο πραγματοποιήθηκε και το ίδιο ευχήθηκα και στους Κύπριους διαιτητές», ανέφερε από την πλευρά του ο Πολωνός διαιτητής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση