ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Λευκός» καπνός για επιστροφή διαιτητών

Αποφασίζουν επιστροφή...

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται η επ' αόριστον απεργία των διαιτητών η οποία τέθηκε από χθες μετά την εμπριστική επίθεση στο αυτοκίνητο μητέρας διαιτητή (δες εδώ). Νωρίτερα σήμερα (19/9) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μεταξύ αντιπροσωπείας διαιτητών της Α' Κατηγορίας και του προέδρου, Γιώργου Κούμα ώστε να τεθεί επί τάπητος η στρατηγική με την οποία θα κινηθούν οι δύο πλευρές προς την πολιτεία και όχι μόνο, ώστε να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια των διαιτητών και των οικογενειών τους.

Οι διαιτητές συζήτησαν όλα όσα τους προβληματίζουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, ανταλλάζοντας απόψεις με τον Γιώργο Κούμα. Με το τέλος της συνάντησης η αντιπροσωπεία των διαιτητών απόφαση όπως συσκεφθεί με όλους τους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας ώστε να καταλήξουν σε μια τελική απόφαση για την άρση ή όχι της απεργίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον κύκλο των διαιτητών οι διαιτητές αναμένεται να τερματίσουν την απεργία τους αφού ικανοποιήθηκαν από όσα ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν στην συνάντηση με τον Γιώργο Κούμα.

Επί αυτού αύριο αναμένεται η επίσημη ενημέρωση άρσης της απεργίας με το πρωτάθλημα να συνεχίζεται κανονικά.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση