ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Λανθασμένα δεν έδειξε κίτρινη στον Tάνκοβιτς - Πιάστηκε αδιάβαστος ο διαιτητής στο 66'»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των επαναληπτικών αγώνων κυπέλλου που διεξάχθηκαν την Τετάρτη ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Ομόνοια-Άρης: «Ο διαιτητής είχε σφυρίξει τέσσερα φάουλ μέχρι το 11’ και στο 11ο λεπτό που υπήρξε φάουλ στον Κακουλλή δεν σφύριξε τίποτα. Στο 24’ δεν υπάρχει παράβαση πάνω στον Κακουλλή. Στο 47’ ο Ουρόσεβιτς δέχεται κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Αλιούμ. Σωστά δέχεται κίτρινη και όχι κάρτα. Στο 70’ ο αριθμός 31 του Άρη πάτησε τον Μπάγιτς, σωστά δεν πήρε κίτρινη γιατί περπατούσε πίσω πίσω. Στο 85΄ ο βοηθός βλέπει ότι είναι υπέρ της Ομόνοιας το αράουτ και το δίνει αντίθετα. Διαμαρτυρήθηκε ο Κούσουλος και είδε κίτρινη κάρτα».

Απόλλων-Πάφος: «Στο 3’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα. Στο 21’ ο διαιτητής πολύ λανθασμένα δεν έδειξε κίτρινη στον Tάνκοβιτς για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Στο 54’ δόθηκε κίτρινη σωστά στον Βαλακάρι. Στο 55’ υπάρχει ένα ελαφρύ άγγιγμα πάνω στον Μαλεκκίδη όμως αυτό το ελαφρύ άγγισμα δεν σημαίνει και παράβαση. Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Στο 58’ δεν ήταν δεύτερη κίτρινη στον Βαλακάρι, σωστά ενήργησε ο διαιτητής. Στο 66’ ο διαιτητής πιάστηκε αδιάβαστος. Ο Ίβουσιτς βρίσκει το κεφάλι του Μάρκες και ο διαιτητής πολύ λανθασμένα δεν σφύριξε το πέναλτι και το VAR φυσικά σωστά του είπε να πάει να το δει. Στο 90’ δεν υπάρχει πέναλτι για τον Απόλλωνα πάνω στον Μπαγκενγκά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση