ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λαγιέκ: «Θέλω να προστατεύσω το ποδόσφαιρό σας»

Δεσμεύθηκε για σκληρή δουλειά

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος αρχιδιαιτητής έκανε ο Μπερτάντ Λαγιέκ, στις οποίες δεσμεύθηκε να κάνει τα πάντα για να βελτιωθεί το επίπεδο της διαιτησίας μας και ζήτησε βοήθεια και από τους συλλόγους ώστε να κυλούν όλα ομαλά.

Αναλυτικά:

«Καλημέρα. Απολογούμαι για τα φτωχά Ελληνικά μου. Τα Αγγλικά μου είναι καλά και τα γαλλικά μου καλύτερα. Πιστεύω πως είναι μια σημαντική μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο η μέρα της κλήρωσης. Γνωρίζω πως η διαιτησία είναι πάρα πολύ σημαντική για την Κύπρο και την ομοσπονδία. Θα εργαστώ για το καλύτερο και είμαι έτοιμος να συζητήσω για διαιτησία και το ποδόσφαιρο. Όμως δεν ήρθα εδώ για να κάνω φίλους και να περάσω καλά αν και είναι μια πανέμορφη χώρα η Κύπρος.

Θέλω να φέρω την εμπειρία μου στη κυπριακή διαιτησία. Είμαι πεπεισμένος πως όσο καλύτερη είναι η διαιτησία, τόσο πιο ελκυστικό θα είναι το παιχνίδι. Θέλω διαιτητές που να διαβάζουν και να ζουν το παιχνίδι αλλά και δυνατές προσωπικότητες. Διαιτητές που να μπορούν να χειριστούν τους αγώνες τους προπονητές και τους παίκτες. Να τους ελέγξουν με δυνατό τρόπο όποτε χρειάζεται. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι με δυνάμεις και αδυναμίες.

Οι προσδοκίες μου είναι ψηλές για να προστατέψουμε το ποδόσφαιρο, το δικό σας ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε ένα νέο έργο αξιολόγησης για να δούμε νέους διαιτητές από τις μικρότερες κατηγορίες στην πρώτη. Τους παίκτες, τους δικούς σας παίκτες. Θα χρειαστούμε χρόνο να προετοιμάσουμε το μέλλον της διαιτησίας. Θέλω τη βοήθειά σας. Να βοηθήσετε τους διαιτητές.

Από την εμπειρία μου δεν είναι περίεργο να υπάρχουν παράπονα. Ζω με αυτά τα παράπονα ως διαιτητής και υπεύθυνος στη Γαλλία εδώ και 30 χρόνια. Είναι σε όλο τον κόσμο το ίδιο. Όλα είναι καλά μέχρι το λάθος πέναλτι. Θα είμαι απαιτητικός με τους διαιτητές και πρέπει να έχουμε απαιτήσεις με τους εαυτούς μας. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κ. Κούμα και ολόκληρο το κυπριακό ποδόσφαιρο πως θα εργαστούμε για το καλό του. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κούμα για την εμπιστοσύνη και να ευχηθώ καλή τύχη για την κλήρωση και καλή σεζόν.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X