ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κανένα πέναλτι στο ΠΑΠ, σωστά ακυρώθηκαν τα γκολ του Άρη»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων που διεξάχθηκαν την Κυριακή ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: «Στο 8’ υπάρχει ένα ελαφρύ άγγιγμα στον παίκτη της Ανόρθωσης. Ο παίκτης πέφτει υπερβολικά εύκολα νοιώθοντας το άγγιγμα. Έγινε και γρήγορος έλεγχος από το VAR και πολύ σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Στο 38’ πήγε στην αρχή ο διαιτητής να αφήσει πλεονέκτημα, το σταμάτησε το παιχνίδι αλλά δεν τιμώρησε τον παίκτη. Στο 40’ ήταν η φάση με τον Δώνη και ένα παίκτη της Ανόρθωσης που ακολουθούσε. Εδώ γίνεται πρώτα φάουλ από τον παίκτη της Ανόρθωσης που τραβά τη φανέλα του Δώνη. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, αυτά είναι φυσιολογικά. Στο 69’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ πάνω στον Μαρκίνιος. Πάμε στο 95’, αυτή τη φάση την έβαλα για να τη δω προσεκτικά. Ο παίκτης της Ανόρθωσης βάζει τα χέρια του ανάμεσα στον Τομανέ. Ο ποδοσφαιριστής πιέζει προς τα πίσω και πριν έρθει η μπάλα στον Τομανέ, ο παίκτης της Ανόρθωσης αφήνει τα χέρια από πάνω του. Πέφτει ευκολά, πολύ σωστά δεν σφυρίχτηκε πέναλτι».

Πάφος – ΑΕΚ: «Στο 44’ πετυχαίνει η ΑΕΚ γκολ με τον Φαράζ, ο παίκτης της ΑΕΚ καλυπτόταν. Στο 93 είναι η δεύτερη γεμάτη κίτρινη στον αριθμό 3 της Πάφου. Στο 95 δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Πάφου. Στο 96’ πετυχαίνει τέρμα η Πάφος και σωστά ακυρώθηκε από το VAR. Ο παίκτης που σκόραρε καλυπτόταν μόνο από ένα ποδοσφαιριστή».

Άρης – Ομόνοια: «Στο 24’ πετυχαίνει γκολ ο Άρης με τον Κακόριν. Ο Γκομίς ήταν πιο μπροστά και επηρέαζε τη φάση. Στο 37’ γίνεται έλεγχος από το VAR για χέρι του Γιαγκό. Ο διαιτητής κάνει onfield review. Η μπάλα έρχεται από μακριά, το χέρι του είναι σε επέκταση. Σωστά έδωσε την παράβαση ο διαιτητής. Στο 66’ πετυχαίνει τέρμα ο Γκομίς, το τέρμα σωστά ακυρώθηκε γιατί φαίνεται από τις επαναληπτικές προβολές ότι ήταν σε θέση οφσάιντ».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση