ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η αξιολόγηση των διαιτητών της αγωνιστικής

Οι βαθμολογίες που έδωσε ο συνεργάτης του ΣΠΟΡ FM 95, Ανδρέας Γεωργίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη φάση του 22ου λεπτού όπου ζήτησε πέναλτι ο Άρης: «Ο Μαμαντού του Οθέλλου και ο Μαγιαμπέλα διεκδικούσαν τη μπάλα. Πρόλαβε και έπαιξε ο παίκτης του Οθέλλου και το πόδι του Μαγιαμπέλα ήταν από κάτω από το πόδι του παίκτη του Οθέλλου. Έπαιξε πρώτος τη μπάλα ο Μαμαντού και μετά πάτησε τον Μαγιαμπέλα. Ο VARίστας είχε διαφορετική άποψη και του εισηγήθηκε να πάει να δει τη φάση. Δεν είναι εξόφθαλμο λάθος και θεωρώ ότι λανθασμένα επέμβηκε το VAR. Δεν ήταν πέναλτι για μένα. Ο παίκτης του Οθέλλου δεν μπορούσε να αποφύγει το πόδι του αντιπάλου που ήταν ακριβώς από κάτω από το δικό του. Ο διαιτητής έπραξε σωστά. Ο διαιτητής είχε τον έλεγχο του αγώνα. Έκανε διαχείριση όπου έπρεπε. Γενικά εκανε μια καλή διαιτησία ο κ. Θεουλή και η βαθμολογία του είναι 8.3. Ο βαθμός του VAR κατεβαίνει στο 6 γιατί έκανε λάθος παρέμβαση».

Για το Καρμιώτισσα-ΑΠΟΕΛ: «Το παιχνίδι είχε τέσσερις σημαντικές φάσεις, οι δυο αφορούσαν τους βοηθούς διαιτητές. Έχασε δυο φάσεις στο 96’ και στο 97’ ο διαιτητής. Όσο αφορά το τέρμα που πέρασε τη γραμμή εγώ θεωρώ υπεύθυνο τον δεύτερο διαιτητή όμως θα μπορούσε να δει τη φάση και ο διαιτητής. Η βαθμολογία του Μάριου Χριστοφόρου είναι 7.2. Οι βοηθοί παίρνουν 7.9».

Για το Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ: «Δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος ο Σολωμού. Η βαθμολογία του είναι 8.3».

Για το Ομόνοια – ΑΕΚ: «Με απογοήτευσε ο διαιτητής εδώ. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, κάπου όμως τα σύγχισε. Σφύριζε 34 φάουλ ένα διαιτητής επιπέδου, έδωσε και ανάποδα φάουλ. Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.2».

Για το Απόλλων – Πάφος: «Ήταν καλός ο διαιτητής, είχε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν βρήκα λάθος, ήταν σωστό το πέναλτι που έδωσε. Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.4».

Για το Ανόρθωση – ΑΕΖ: «Ο Αργυρού είχε τον έλεγχο του αγώνα. Ήταν σωστό το πέναλτι που σφύριξε».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση