ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Ο κ. Φελλάς δεν έχει ταλέντο, ο Μενέλαος πρέπει να σέβεται το σήμα του διεθνούς διαιτητή»

Η αξιολόγηση των διαιτητών της 20ης αγωνιστικής

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας, Ανδρέας Γεωργίου αξιολογώντας τις διαιτησίες της 20ης αγωνιστικής.

Τα κυριότερα σημεία:

Αρχικό σχόλιο για τη διαιτησία στην 20η αγωνιστική: «Είχαμε καλές διαιτησίες, αλλά και κακές. Κάποιες διαιτησίες χρειάζονται βελτίωση».

Για το Δόξα-Απόλλων: «Διαιτητής ήταν ο Χρ. Θεουλή, είναι καλή απόδοση στο παιχνίδι, έλεγξε το παιχνίδι, το διαχειρίστηκε σωστά. Ο βαθμός του είναι 8-4 και στο VAR 7».

Στο ΑΕΛ-Εθνικός: «Ήταν ο Κ. Φελλάς, ήταν ικανοποιητική η διαιτησία του, όμως είχε ένα σοβαρό λάθος, έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα στη συγκεκριμένη φάση στο 23ο λεπτό και έπρεπε να κάνει το VAR παρέμβαση. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 7-8 και του VAR 8 γιατί επέμβηκε εκεί που έπρεπε. Ο Φελλάς γενικά είχε πρόβλημα στον πειθαρχικό έλεγχο. Ήταν αναποφάσιστος ο διαιτητής, είναι στις φάσεις που λέμε ότι δεν υπάρχει το ταλέντο γιατί ήταν κοντά και πήρε λανθασμένη απόφαση στη φάση με την κόκκινη. Κάποτε οι διαιτητές δεν έχουν την τόλμη να πάρουν μίαν απόφαση και περιμένουν το VAR».

Στο ΑΠΟΕΛ-Οθέλλος: «Ο Ανδρέας Τεχράνυ εδώ είχε μία ικανοποιητική παρουσία αλλά χρειάζεται σε κάποια σημεία βελτίωση. Έχει λανθασμένες τοποθετήσεις, χτύπησε και η μπάλα δύο φορές πάνω του και σταμάτησε το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι αν το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο θα είχε προβλήματα και αυτό το λέω γιατί δεν ενέπνεε με την προσωπικότητα του. Βαθμός 8-2 στον ρεφ στο VAR 7».

Για το Καρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα: «Εδώ διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Φωτίου, ο οποίος ανεβαίνει συνεχώς παίρνει βαθμό 8-4, το VAR 7. Ο διαιτητής είχε πολύ καλή παρουσία, ήταν κοντά στις φάσεις και διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι».

Για το ΑΕΖ-Ομόνοια: «Ο διαιτητής εδώ δεν έπεισε με την παρουσία του, κάποτε σφυρούσε εύκολα, κάποτε σφυρούσε και σε ανύπαρκτα φάουλ. Έχασε κάποιες φάσεις, έσκηβε συνεχώς στις φάσεις, δεν γίνεται αυτό. Δεν είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι, η προσωπικότητα του ήταν χαμηλή. Ο βαθμός του είναι 8-2, στο VAR 7».

Για το Άρης-Ανόρθωση: «Ήταν η καλύτερη διαιτησία της εβδομάδας. Ήταν ο Ντούντιτς, είχε δυνατή προσωπικότητα με εξαιρετική διαχείριση, ήταν άριστος στην προληπτική διαιτησία. Κέρδισε και τη φάση όταν του είπε το VAR να πάει να δει τη φάση στο πέναλτι του Άρη και ορθά δεν άλλαξε απόφαση. Βαθμός 8-6 στο VAR ο βαθμός του είναι 6 γιατί λάθος παρέπεμψε τον διαιτητή γιατί δεν ήταν εξόφθαλμο λάθος, όπως αναφέρει ο κανονισμός».

Για το ΑΕΚ-Πάφος: «Ήταν σε γενικές γραμμές καλός διαιτητής είχε καλή προσωπικότητα, όμως έχασε κάποιες φάσεις στον πειθαρχικό έλεγχο. Βαθμός 8-3 και στο VAR 7 γιατί δεν χρειάστηκε να παρέμβει».

Για τον Μενέλαο Αντωνίου που έμεινε εκτός ορισμών: «Είναι διεθνής διαιτητής, για να έχεις αυτό το σήμα πρέπει να το σέβεσαι. Έχει κάνει πολλές λάθος διαιτησίες ο Μενέλαος, δεν έχω τίποτα μαζί του προσωπικό, αλλά πρέπει να είμαι σωστός. Ο Μενέλαος Αντωνίου χρειάζεται πολλή βελτίωση και να σέβεται το σήμα που φοράει για να μην το χάσει».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση