ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Η περίπτωση του Ντε Λούκας δεν συγχωρείται»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων που διεξάχθηκαν την Τετάρτη ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

ΑΕΖ- Ανόρθωση: «Στο 23’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης για χέρι. Στο 39’ γίνεται έλεγχος από το VAR για πιθανό πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης. Πολύ σωστά αλλάζει απόφαση ο διαιτητής και σφυρίζει πέναλτι. Στο 61’ σωστά ακυρώθηκε το τέρμα του Τσίκο. Στο 73’ δεν υπάρχει πέναλτι για χέρι υπέρ της Ανόρθωσης. Στο 83’ σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Γκασάμα»

Απόλλων – ΑΕΛ: «Στο 27’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ για χέρι. Ο Βαλμπουενά έφυγε από κανονική θέση στο 41ο λεπτό και σημείωσε το τέρμα. Στο 83’ γίνεται η φάση αυτή με τον Φιλιώτη, ο διαιτητής δείχνει με τα χέρια ότι δεν υπάρχει παράβαση και ο VARίστας του εισηγείται να κάνει onfiled review. Δεν συμφωνούσε ο διαιτητής με τον VARίστα και καθυστέρησαν αδικαιολόγητα. Το αριστερό πόδι του παίκτη της ΑΕΛ εμπόδισε το αριστερό πόδι του Φιλιώτη. Έκαναν περίπου πέντε λεπτά και στο πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΛ. Λανθασμένα καθυστέρησαν και στις δυο περιπτώσεις. Η περίπτωση του Ντε Λούκας δεν συγχωρείται, η πράξη του ήταν πολύ πολύ αντιαθλητική. Από εκεί και πέρα εναπόκειται στα αρμόδια σώματα τι θα κάνουν. Δεν μας έδειξαν τα πλάνα κάτι για τον αριθμό 8 του Απόλλωνα που δέχτηκε τα γροθιά από τον Ντε Λούκας. Ίσως να τον έβρισε και να άκουσε ο 4ος διαιτητής και να ενημέρωσε τον διαιτητή ο τέταρτος. Ο Φιλιώτης πήγε να τους βοηθήσει να σταματήσουν και στο τέλος χτύπησε ο ίδιος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση