ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Ομόνοιας-Κόκκινη στον Κίσσα»

Η ανάλυση του πρώην διαιτητή και παρατηρητή Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων που διεξάχθηκαν την Κυριακή ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου:

Αναλυτικά:

Εθνικός – Ανόρθωση: «Στο 29ο λεπτό ακυρώνεται τέρμα του Εθνικού μετά από έλεγχο του VAR. Ο Καμπρέρα ήταν σε θέση οφσαίντ. Πράγματι ήταν όφσαιντ. Στο 35΄ και στο 39’ δεν υπήρχαν πέναλτι στα οποία διαμαρτυρήθηκαν οι δύο ομάδες. Στο 65ο λεπτό υπήρξε πολύ καλή διαχείριση σε μια σύρραξη των ποδοσφαιριστών. Στο 82ο λεπτό ο διαιτητής έχασε μια κίτρινη κάρτα. Ο Καστέλ σπρώχνει αντίπαλο εκτός φάσης, έκανε λάθος ο διαιτητής ήταν περίπτωση κίτιρνη κάρτας».

Καρμιώτισσα – Πάφος:  «Δεν έχουμε οποιαδήποτε φάση από το Καρμιώτισσα-Πάφος, ένα καθαρό παιχνίδι χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις».

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια: «Στο 21ο λεπτό δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι από τον Κούσουλο στον Ναρσίνγκ, ένα απλό άγγιγμα.

Στο 32ο λεπτό στο τέρμα που πέτυχε ο Αλιούμ. Σύμφωνα με αυτά που μας έδειξαν, είχα υποψία ότι δεν υπήρχε οφσάιντ. Το VAR κάνει έλεγχο αν υπάρχει οφσαίντ, τραβούν τις γραμμές οι οποίες δείχνουν τον Σεμέδο να πατά την κόκκινη γραμμή αλλά το μισό σώμα παίκτη της Νέας Σαλαμίνας καλύπτει τον Σεμέδο και ξεπερνά την γραμμή, ήταν καθαρό γκολ. Στηριζόμαστε στους κανόνες παιχνιδιού, το VAR λανθασμένα ακύρωσε το γκολ. Ήταν λάθος των διαιτητών.

Στο 45+1’ πετυχαίνει γκολ η Νέα Σαλαμίνα με τη μπάλα να περνά ολόκληρη τη γραμμή της εστίας, ο διαιτητής δεν σήκωσε σημαία. Ούτε το οφσάιντ είδε, ούτε ότι πέρασε η μπάλα μέσα. Ήταν καθαρό οφσαίντ αλλά και το ότι πέρασε η μπάλα.

Πάμε στο 63ο λεπτό όπου ο τερματοφύλαακς της Νέας Σαλαμίνας βγαίνει με επικίνδυνο τρόπο, παίζει τη μπάλα πρώτα και μετά βρίσκει ελαφριά την πλάτη του Κακουλλή. Ο διαιτητής βρισκόταν 30 με 40 μέτρα μακριά, δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος. Ο διαιτητής έπρεπε να σφυρίξει παράβαση για επικίνδυνο παίξιμο από τον Κίσσα και να δεχτεί κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής ούτε φάουλ δεν έδωσε και το VAR, δεν επενέβη.

Για το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας, ο Μπέζους δεν κάνει καμιά κίνηση για να πάει στον Κίσσα. Είτε εντός, είτε εκτός μικρής περιοχής ο Κίσσας χτυπά πάνω του. Σωστά δόθηκε το γκολ αφού δεν κάνει φάουλ ο Μπεζούς»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση