ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Καλές διαιτησίες με ελάχιστες εξαιρέσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 o πρώην διεθνής διαιτητής και παρατηρητής

Η δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου, σχολίασε την παρουσία των διαιτητών στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους. Σε γενικές γραμμές υπήρχαν καλές διαιτησίες σε όλους τους αγώνες, αν και παρατηρήθηκαν κάποια λάθη. 

Τα κυριότερα σημεία:

Ομόνοια - Απόλλων

«Ήταν καλός ο Δανός διαιτητής. Έχασε μια σημαντική φάση στο 20ο λεπτό, το πέναλντι το οποίο δεν αντιλήφθηκε ενώ είχε καλό οπτικό πεδίο. Στο πρώτο ημίχρονο σφύριζε εύκολα, σφύρισέ 18 φάουλ, ήταν πολύ εύκολα τα σφύριγμα του. Δεν έχασε κίτρινη κάρτα, σφύρισε 3 φάουλ για κάθε ομάδα στο Β’ ημίχρονο».

ΑΕΚ- ΑΠΟΕΛ

«Ο διαιτητής ήταν καλός, έκανε σωστή διαχείριση, πολύ καλή προσωπικότητα. Σωστές οι κίτρινες, δεν έχασε κίτρινη, γέμισε το γήπεδο, δεν έχασε φάση βέβαια δεν ήταν δύσκολος ο αγώνας. Δεν είχε κανένα λάθος. Ήταν σύγκρουση αυτή του Μαρκίνιος με τον Ντιουνκού, σωστά δεν του έδειξε κίτρινη, δεν τον χτύπησε στο πρόσωπο. Έκανε καλή διαχείριση ο διαιτητής».

Πάφος - Ανόρθωση

«Σε ένα δύσκολο παιχνίδι ήταν καλός ο διαιτητής, έκανε σωστή διαχείριση. Ήταν άψογος. Έδωσε σωστές 5 κίτρινες κάρτες. Ήταν και δύσκολο παιχνίδι και ο διαιτητής το κέρδισε μόνος του».

Άρης- Νέα Σαλαμίνα

«Ο διαιτητής ο νεαρός έχασε μια κίτρινη κάρτα στο 32ο λεπτό όπου έπρεπε να την δείξει στον ποδοσφαιριστή του Άρη. Ήταν γεμάτη κίτρινη κάρτα και ούτε φάουλ δεν έδωσε. Έκανε και το μεγάλο λάθος που έδωσε οφσάιτ σε γκολ από λάκτισμα. Έκανε έμμεσο λάθος γιατί δεν μπήκε απευθείας το τέρμα. Δεν αντιλαμβάνομαι ένας διαιτητής να τον παρασέρνει ο βοηθός. Έχασε τη συγκέντρωση του λόγω και της απειρίας του. Στα υπόλοιπα ήταν καλός».

ΑΕΖ -Εθνικός

«Έχασε δύο κίτρινες κάρτες ο Δημήτρης Σολομού. Έδωσε δύο κάρτες για χέρι από μία σε κάθε ομάδα. Έχει αλλάξει ο κανονισμός. Για να δοθεί κάρτα πρέπει να υπάρχουν πιθανότητες για να μπει τέρμα. Πολύ εύκολες κίτρινες κάρτες. Πρέπει να βελτιωθεί, σφύρισε εύκολα και τις κίτρινες κάρτες. Σφύρισε 27 φάουλ σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι Κύπριοι φοβούνται το παιχνίδι και σφυρίζουν εύκολα».

Δοξα- Οθέλλος

«Ο κύριος Φωτίου ήταν καλός, έκανε σωστή διαχείριση. Δεν είχαμε οποιαδήποτε δύσκολη φάση. Πήγε καλά σε ένα κανονικό αγώνα».

ΑΕΛ - Καρμιώτισσα

«Ο κύριος Θεουλλή ήταν επίσης καλός με σωστή διαχείριση και καλή προσωπικότητα. Όμως και αυτός πρέπει να μειώσει τα σφυρίγματα του. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι σφύρισέ 34 φάουλ. Πρέπει να αφήνεις το παιχνίδι να τρέξει».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση