ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φέτος δείχνει μόνος του για ξένους ρεφ

Πόσο εφικτή είναι η κάθοδος ξένων διαιτητών

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Ο Νίκος Κίρζης στις χθεσινές του δηλώσεις ζήτησε επίσημα εκ νέου την κάθοδο ξένων διαιτητών για το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος. Όπως ακριβώς έγινε πέρσι και σε μεγάλο βαθμό είχε λυθεί το πρόβλημα.

Πόσο είναι εφικτή όμως η κάθοδος ξένων διαιτητών την φετινή περίοδο; Καταρχήν, θα πρέπει να υπάρχει συναίνεση αρκετών ομάδων και κυρίως των μεγάλων, όπως έγινε πέρσι.

Για την ώρα, δεν δείχνει να έχει συμπαραστάτες ο πρόεδρος του Απόλλωνα και ας βάλουμε κάτω τα δεδομένα.

Η πρώτη αντίδραση της Ανόρθωσης ήταν αρνητική, καθώς δια στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας, Δημήτρη Χριστοφόρου τονίστηκε ότι στηρίζουν τους Κύπριους διαιτητές.

Η Ομόνοια που ήταν έντονη την περσινή περίοδο, μετά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι στην ηγεσία της διαιτησίας, είναι ενδιαφέρον να ξέρουμε τις θέσεις της.

Πάντως, δύσκολα θα συναινέσει στην κάθοδο ξένων διαιτητών, καθώς μπορεί να είχε τα παράπονα της κατά καιρούς, αλλά δείχνει ικανοποιημένη από τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον είναι να μάθουμε και την θέση της ΑΕΛ, η οποία επίσης είχε κατά καιρούς τα παράπονα της για την διαιτησία. Βέβαια, φέτος δεν εκφράστηκαν ιδιαίτερα παράπονα για την διαιτησία, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό.

Το ΑΠΟΕΛ είναι εκτός της μάχης του τίτλου, οπόταν δεν έχει εμπλοκή στο φετινό πρωταθλητή, ωστόσο η θέση του για την διαιτησία πάντα μετρά.

Σημαντική παράμετρος στην κάθοδο ξένων διαιτητών είναι το οικονομικό, διότι με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι δύσκολο οι ομάδες να πληρώνουν για να έρθουν ξένοι.

Οπόταν, με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι δύσκολο να δούμε ξένους διαιτητές αυτή την περίοδο. Για το μέλλον, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

Διέξοδο στους ξένους…

Διέξοδο στους ξένους…

Οι ομάδες έχουν δημιουργήσει μία «μαύρη» λίστα με διαιτητές, τους οποίους θεωρούν ανεπιθύμητους και δεν θέλουν να τους σφυρίξουν ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ