ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έχουμε τέσσερα παιχνίδια με βαθμολογία κάτω από το 8»»

Οι βαθμολογίες που έδωσε στους διαιτητές ο Ανδρέας Γεωργίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρώην διεθνής διαιτητής και παρατηρητής Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος βαθμολόγησε τους διαιτητές της 24ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Γενικό σχόλιο για τη διαιτησία: «Δυστυχώς δεν έχουμε πάει καλά. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια με βαθμολογία κάτω από το 8».

AEZ – Οθέλλος: «Έκανε ένα σημαντκό λάθος στο 56’ όπου λανθασμένα δεν σφύριξε το πέναλτι για χέρι παίκτη της ΑΕΖ. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 7.9 και του VAR 8».

Ομόνοια – Ανόρθωση: «Ο διαιτητής είχε μια πολύ καλή απόδοση. Ο βαθμός του είναι 8.5 και του VAR 7».

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ: «Ο διαιτητής μου άρεσε πάρα πολύ, είχε ισχυρή προσωπικότητα και καλή φυσική κατάσταση. Έκανε πάρα πολύ καλή διαχείριση. Ο βαθμός του είναι 8.5 και του VAR 7».

Πάφος – Εθνικός: «Ο Θεουλή δεν είχε καλή απόδοση, έκανε δυο καθαρά λάθη. O βαθμός του είναι 7.8 και του VAR 7 γιατί δεν ακύρωσε το δεύτερο τέρμα της Πάφου».

Άρης – Καρμώτισσα: «Δεν έδωσε δυο καθαρές γεμάτες κίτρινες ο διαιτητής. Ο βαθμός του είναι 8.2 και του VAR 7»

ΑΕΚ – Απόλλων: «Διαιτητής ο κ. Φελλάς και VARιστας ο Ιταλός. Ο διαιτητής δεν είχε καλή απόδοση με ένα σημαντικό λάθος όταν πήγε στο on field review και σφύριξε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Οι λήψεις που μας έδωσαν δεν ήταν καθόλου βοηθητικές. Προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί αν υπάρχει χέρι. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 7.8 και του VAR 6 γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο και προφανές λάθος η φάση με το χέρι».

Δόξα – Νέα Σαλαμίνα: «Στο 53΄ σφύριξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι ο διαιτητής και διόρθωσε το λάθος του μετά από εισήγηση του VAR. Ο βαθμός του είναι 7.9 και του VAR 8».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση