ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετήσια αιμοδοσία συνδέσμου διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ.

Για τέταρτη χρονιά δίπλα στον συνάνθρωπο στην Αγία Φύλα

Την καθιερωμένη του εκδήλωση αιμοδοσίας προγραμμάτισε για τη Δευτέρα(13/1) ο σύνδεσμος διαιτητών της Π.Α.Α.Ο.Κ. σε συνεργασία με την αγροτική ομοσπονδία της Π.Α.Α.Ο.Κ. και το σύνδεσμο διαιτητών Κύπρου.

Εκδήλωση που γίνεται εις μνήμη Παναγιώτη Πουλλή και πρόωρα αποθανόντων μελών και φίλων του συνδέσμου διαιτητών της Π.Α.Α.Ο.Κ.

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα της Λεμεσού. Θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την αιμοδοσία θα γίνεται και λήψη δειγμάτων για δότες μυελού των οστών σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της βάσης δεδομένων του Καραϊσκάκειου ιδρύματος.

Την όλη εκδήλωση έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΚΟΑ δια του προέδρου του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη ο οποίος θα δώσει το παρών του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η μαζική συμμετοχή στην αιμοδοσία την έχει καταστήσει ως τη δεύτερη μεγαλύτερη οργανωμένου συνδέσμου στην Κύπρο με 126 μπουκάλες τον πρώτο χρόνο, 165 το δεύτερο και 175 τον τρίτο. Επίσης έχουν βρεθεί πέντε συμβατοί δότες μυελού των οστών τους οποίους ο σύνδεσμος τίμησε για την πράξη τους.

Καλείται το κοινό όπως προσέλθει για να ενισχύσει την φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία κάθε χρόνο μεγαλώνει καθίσταται θεσμός.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X