ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται άμεσα

Μπορεί ακόμα και από αυτή την αγωνιστική

Οριστικοποιήθηκε χθες η κάθοδος των ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα μας, μετά την συνάντηση που είχε η ηγεσία της ΚΟΠ, με τον σύνδεσμο διαιτητών.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας ανέφερε χθες ότι θα έρθουν ξένοι εκεί που πρέπει και εκεί που χρειάζονται. Δεν θα έρθουν δηλαδή σε κάθε παιχνίδι, κι αυτό ήταν ξεκάθαρο από την αρχή.

Όπως σας ανέφερε από χθες η ιστοσελίδα μας, θα έρχονται στους σημαντικούς αγώνες, όπου δεν θα υπάρχει διαιτητής κοινής αποδοχής από τις ομάδες για να κάνει τον αγώνα.

Μπορεί να μην το είπε έτσι ακριβώς έτσι ο κ. Κούμας, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια και το μεγάλο πρόβλημα εάν θέλετε. Να έχουν λόγο οι ομάδες στους ορισμούς.

Τώρα, επί της ουσίας, η νεότερη πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι θα έρθουν άμεσα οι ξένοι διαιτητές. Ακόμα και από αυτή την αγωνιστική, εάν κριθεί ότι χρειάζεται να έρθουν. Ενώ, εάν χρειαστεί μπορεί να έρθουν και σε αγώνες κυπέλλου, όχι μόνο για το πρωτάθλημα. 

Να σημειώσουμε επίσης ότι, ο ξένος διαιτητής που θα έρχεται στην Κύπρο, θα είναι μαζί με τους βοηθούς του. Η σημαντική εξέλιξη είναι ότι  οι ξένοι θα προέρχονται από τη Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Αποκλείστηκαν οι ξένοι διαιτητές από τα Βαλκάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X