ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έπρεπε να αποβληθούν Μουσούντα και Κορέια»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων που διεξάχθηκαν τη Δευτέρα ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ – Άρης: «Είχαμε μια μοναδική φάση αλλά σημαντική φάση. Στο 45+2 πολύ λανθασμένα δεν έδειξε ο διαιτητής γεμάτη δεύτερη κίτρινη στον Μουσούντα. Ήταν μια γεμάτη δεύτερη κίτρινη για στέρηση υποσχόμενης επιθετικής ενέργειας της ΑΕΚ. Ο διαιτητής έκανε ένα σημαντικό λάθος. Εδώ δεν μπορούσε να επέμβει το VAR γιατί ήταν δεύτερη κίτρινη».

Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα: «Ο Απόλλων πετυχαίνει δεύτερο γκολ στο 45’ και ο βοηθός δεν σηκώνει σημαία. Υπάρχει οφσάιντ ο Σαγκάλ. Πολύ σωστά το VAR εισηγείται του διαιτητή να κάνει onfield review για να κρίνει εάν επηρεάζει τη φάση».

Ομόνοια – Ανόρθωση: «Στο 22’ διερωτώμαι γιατί δεν έδειξε μια γεμάτη κίτρινη στον Τσίκο για φάουλ πάνω στον Μπεζούς. Στο 58’ ο διαιτητής έκανε ένα άλλο σοβαρό λάθος. Ο Κορέια έπρεπε να δεχτεί απευθείας κόκκινη κάρτα, και όχι κίτρινη. Ήταν σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, γυρίζει το πόδι του και χτυπά τον αντίπαλο του μέσα στην κοιλιά. Έπρεπε να παρέμβει το VAR αλλά δεν παρενέβη, άλλο ένα σοβαρό λάθος. Στο 90+4 ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ κοντά. Σε αυτή τη φάση ο VARίστας του εισηγήθηκε σωστά να κάνει onfield review, σωστά δόθηκε το πέναλτι. Αντιλαμβάνεστε ότι ο διαιτητής δεν είχε καλή απόδοση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση