ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είναι αυτό που καταλάβει ο ταξιτζής και ο καφετζής» (καλύτερη βαθμολογία στο ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ)

Οι βαθμολογίες που έδωσε στους διαιτητές ο Ανδρέας Γεωργίου

Βαθμολογίες στους διαιτητές που διεύθυναν τους αγώνες του σαββατοκύριακου έδωσε ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Απόλλων-ΑΕΖ: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.4 και του VAR 7».

Δόξα-Οθέλλος: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.4 και του VAR 7».

ΑΕΛ-Εθνικός: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.3 και του VAR 7».

Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα: «Ο διαιτητής δεν είχε καλή απόδοση και δεν γέμιζε τον αγωνιστικό χώρο με την παρουσία του. Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 7.8 και του VAR 8».

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: «Ο διαιτητής είχε μια καλή απόδοση σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχε σωστή πρόληψη στο παιχνίδι του. Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.5 και του VAR 7».

Άρης-Ανόρθωση: «Διαιτητής ήταν ο κ. Φελλάς. Είχε μια ικανοποιητική διαιτησία σε ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα καθαρό λάθος στο 85’ όπου δεν αναγνώρισε τη βίαιη διαγωγή παίκτη του Άρη. Ευθύνη φέρει και ο πρώτος βοηθός. Στα σεμινάρια μας έλεγαν για μια ξεκάθαρη φάση ότι είναι αυτό που καταλάβει ο ταξιτζής και ο καφετζής. Τόσο ξεκάθαρη ήταν η κόκκινη του Γιαγκό. Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 7.9 και του πρώτου βοηθού στο 7.4 που έκανε δυο σημαντικά λάθη. Ο βαθμός του VAR είναι 8».

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης: «Δεν σφυρίζονται τέτοια πέναλτι και για αυτό δεν έκανε επέμβαση το VAR».

Ομόνοια-Πάφος: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.4 και του VAR 7».

Για τις δυο φάσεις σε Αρένα και «Αλφαμέγα»: «Και στα δυο παιχνίδια η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή τέρματος. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά πρέπει να τοποθετηθεί το goal line technology».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση