ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να ξεκινούν και να τελειώνουν με Κύπριους τα πρωταθλήματα»

Οι δηλώσεις του υποψήφιου προέδρου του ΣΔΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο υποψήφιος για την προεδρία του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου, Νίκος Εγγλέζου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πάρα πολλοί συνάδελφοι πιστεύουν στον Νίκο. Με την παρότρυνση τους πήρα την απόφαση να κατέλθω υποψήφιος. Νοιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω τον σύνδεσμο. Για αυτό και θέτω τον εαυτόν μου στην κρίση των συναδέλφων. Θα πάρουμε τις αποφάσεις και θα ζητήσουμε συνάντηση με την ομοσπονδία για να βρεθεί η χρυσή η τομή και να ξεκινούμε και να τελειώνουμε τα πρωταθλήματα με τους Κύπριους διαιτητές.

Πιστεύω στο νέο αίμα για αυτό και ζητώ τη στήριξη των συναδέλφων για να βάλουμε νέο αίμα παντού στο χώρο για το καλό του ποδοσφαίρου. Όποιος και να είναι στην προεδρία πρέπει να σέβεται τους υπόλοιπους. Για μένα θα έχουν όλοι θέση στο οίκημα του συνδέσμου διαιτητών. Καλώ τους διαιτητές να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά, χωρίς να ακούν κανενός. Να κάτσουν να σκεφτούν ποιο είναι το καλό για το μέλλον το δικό τους στο χώρο της διαιτησίας. Την επόμενη μέρα όποιος κι αν είναι στην προεδρία πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Για τον συνδυασμό του Πάπουτσου: «Με τον κ. Πάπουτσο συνεργάστηκα τρία χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Όμως νομίζω ότι ήρθε η στιγμή για να γίνει ριζική αλλαγή σε όλα τα τμήματα. Το να έχουμε διαφορετικές σκέψεις και αντιλήψεις νομίζω είναι θεμιτό».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση