ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εγγλέζου: «Λάθη κάνουν όσοι δουλεύουν»

Η θέση του ΣΔΚ για την χθεσινή συνάντηση με τις ομάδες

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου Νίκος Εγγλέζου που αναφέρθηκε στην χθεσινή συνάντηση των ομάδων με τον ΣΔΚ.

Αναλυτικά τι δήλωσε στον Δημήτρη Χριστοφόρου:

«Ο ΣΔΚ πήρε την απόφαση να γίνει η συνάντηση για να πέσουν οι τόνοι. Ο ΣΔΚ δεν έχει ανάμιξη στους ορισμούς. Θα μείνουν 2-3 άτομα να κάνουν τα παιχνίδια και σε λίγες εβδομάδες δεν θα μείνει κανείς. Περιμένουν το λάθος του διαιτητή για να τα ρίξουν πάνω τους. Κάνουμε την αυτοκριτική μας. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως δεν είμαστε ρομπότ, αλλά μέρος του παιχνίδιού».

«Έρχεται μια δύσκολη χρονιά. Θα δοθούν ευκαιρίες σε νεαρότερους διαιτητές. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Λάθη κάνουν όσοι δουλεύουν. Όταν χαμηλώσουν οι τόνοι, τότε μπορούμε να ελπίζουμε για το καλύτερο. Την ερώτηση για επαγγελματική διαιτησία, θα πρέπει να την κάνετε στην Ομοσπονδία»

«Δεν αντιληφθήκαμε ότι πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές. Τα πάντα τα βλέπουμε με διαφορετικό φακό, σε σχέση με τις ομάδες. Όταν τελείωσαν παιχνίδια, κάναμε μέρες να κοιμηθούμε. Τους ορισμούς τους κάνει ο αρχιδιαιτητής. 3-4 φορές συναντηθήκαμε με τον Λαγιέκ, θέλει τον χρόνο του να δουλέψει. Αν είμαστε όλοι μαζί, θα πετύχουμε.

«Λόγω του κορωνοϊού, θα καθυστερήσει η εφαρμογή του VAR. Δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα. Η ΚΟΠ πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό για αυτό. Οι διαιτητές μας βρίσκονται στο τελικό στάδιο της εκπαίδευσης. Στο VAR θα υπάρχει ένας διαιτητής και ο βοηθός του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση